Βγάζουν τα μάτια τους και παίζουν μπουνιές με τα ΜΑΤ οι εργατοπατέρες της αγροτιάς στον Κάμπο, για ένα κομμάτι παντεσπάνι. Γιατί δεν πείθουν τον λαό οι “αγώνες” τους

Κοινοποίηση:
larissa_agrotes

Φραγμό από κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν μπροστά τους οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες στον κόμβο Πλατυκάμπου, στη Λάρισα, οι οποίοι ζήτησαν να βγουν πεζοί και να αποκλείσουν συμβολικά την Εθνική Οδό, ώστε να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αρχικά διάλογος μεταξύ των αγροτών και του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας Αγάπιου Χαρακόπουλου, ενώ στη συνέχεια επικράτησε ένταση, με σπρωξίματα εκατέρωθεν και αποδοκιμασίες.

Οι αγρότες ήρθαν αντιμέτωποι με δυνάμεις της Αστυνομίας, ΜΑΤ και κλούβες, που έχουν αποκλείσει τις προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εκπρόσωποι του αγροτικού κινήματος εξοργισμένοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι αντί να απαντήσει στα δίκαια αιτήματά τους επιλέγει, για ακόμη μια φορά «τον αυταρχισμό και την καταστολή».

«Δεν θα κάνουμε πίσω, την Εθνική θα την πατήσουν τα λάστιχα των αγροτών γι αυτό όσο πιο αναίμακτα γίνει, τόσο πιο ωραία και ήσυχα θα διαμαρτυρηθούμε για να δείξουμε τα προβλήματά μας.  Είστε παιδιά δικά μας, ελάτε μαζί μας και πετάξτε μια μούτζα σε αυτούς που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο και σας βάζουν αν χτυπάτε μάνα, πατέρα και μπαρμπάδες» φώναζε σε έναν αστυνομικό ένας εξοργισμένος αγρότης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: