Λάκης Γαβαλάς: Μίλησε για τους πρώτους μήνες στη φυλακή -«Ελεγα: Σκάσε, μην μιλάς…»

Κοινοποίηση:
LAKIS

Για όλα όσα βίωσε και κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη φυλακή μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», δήλωσε πως τους τρεις πρώτους μήνες κατέρρευσε η προσωπικότητά του.

«Ακόμα και στη φυλακή οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί γιατί κατέρρευσε η όλη μου η προσωπικότητα και δεν έφταιγα εγώ. Ομως, είδα κι άλλες προσωπικότητες. Κι έλεγα: Ρε εσύ Λάκη, ο ένας έκανε αυτό κι ο άλλος εκείνο, σκάσε, μην μιλάς, κάνεις αυτή τη ζωή. Δεν ιδρυματοποιούμαι αλλά δεν πέφτω και σε μία κατάθλιψη», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εκεί παίζει ρόλο η ταχύτητα του πείσματος γιατί αυτό είναι που θα βγει. Το πείσμα έρχεται από τη γνώση κι από μια ταλαιπώρια, είτε άδικη είτε δίκαιη, αλλιώς καταλήγεις στα φαρμακεία», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε βιβλίο για τη ζωή του, αναφέροντας πως «στο βιβλίο μου η φυλακή είναι ένα μικρό κεφάλαιο, όπως ήταν κι αυτό που έζησα. Γιατί 15 μήνες από τη ζωή μου χωρίς δράση ήταν σαν μια μέρα. Επειδή εγώ είμαι πάρα πολύ δραστήριος, υπήρχαν οι 15 μήνες της ουδετερότητας, αλλά υπήρχαν και 35 χρόνια που είμαι στη μόδα και είναι σαν 150 χρόνια, αφού έκανα 30 ραντεβού τη μέρα, ήμουν σε συνεχή δράση, είχα πολλές συναλλαγές με κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: