Λάθρο έστησαν ενέδρα στον συνεργάτη του makeleio.gr στον Έβρο. Άρπαξε φτυάρι και τους ακινητοποίησε. “Είχαν άγνωστες προθέσεις, τα λαθροπιθήκια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lathro- evros

Επίθεση από λαθρομετανάστες στην ακριτική περιοχή του Έβρου, δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο συνεργάτης του makeleio.gr, την περιοχή του ποταμιού, Κώστας Θεοχαρόπουλος.

Σύμφωνα με όσα μας  περιέγραψε, πιθανότατα Τουρκογενείς παράνομα εισελθόντες επί ελληνικού εδάφους, του είχαν στήσει καρτέρι και τον περίμεναν έξω από το σπίτι του με άγνωστες προθέσεις. Ο κ.Θεοχαρόπουλος, άρπαξε ένα φτυάρι για να προστατέψει τον εαυτό του, ακινητοποιώντας τους δράστες.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ώστε να σπεύσει στο σημείο και να προσαγάγει τους άγνωστους επιδρομείς.

Δείτε βίντεο από το σημείο.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Λοιπόν ;;;;;;; Περιμένουμε να μάθουμε ποια είναι η τύχη τους . Αφέθηκαν ελεύθεροι ; Τους παραχώρησαν σπίτι με θέρμανση Ίντερνετ νερό ρεύμα τζάμπα ; Τους έδωσαν καρτούλα αναλήψεων ;;;;;

  2. Στα @ρχιδια τους οι Λαθρο δεν τους βλέπετε που χασκογέλανε. Αυτό θέλουν εξαλου να τους πιάσουν!!! Αφού ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους απελασουν. Αντίθετα θα τους δώσουμε επιδόματα τζάμπα σπίτι φως νερό Internet. Πληρώνουμε εμείς οι μ@λακες Ραγιάδες!!! Ξέρουν που έρχονται αν ήξεραν ότι δεν θα έχουν τα πάντα τζάμπα κάνεις τους δεν θα ερχόταν.

  3. Όχι ότι πρέπει αλλά ποια είναι η διαφορά με τον βοσκό που τον συνελαβαν κια τον τιμωρησαν; αυτός έφταιγε που του επιτέθηκαν;

  4. χεστρακια ειναι ταδες ??? τα τουρκαλια ???τετεια θελουν το παιζουν λιονταρια και ειναι γατακια

  5. αμα κουνηθεί καμια κ@φαλα, παρτους τα κεφαλια!

  6. Τι σιδερικο,τι φτυάρι τα ίδια είναι στο….περίπου,😄

  7. Ν’ αγιάσουν τα χέρια σου παλληκάρι μου. Μπράβο σου και να γίνεις άξιο παράδειγμα στους ψευτοαριστερούς κιοτήδες που φοβούνται μη τους πουν ρατσιστές και φασίστες. Εύγε σου. Σ’ εσάς κύριε Χίο, αξίζουν τα συγχαρητήρια για την επιλογή των συνεργατών σας.

  8. Μπράβο ρε θηρίο! Αυτοί είναι μαχητές και όχι λαθρομετανάστες. Η αστυνομία θα τους αφήσει ελεύθερους να αλωνίζουν….ως προσφυγες.Γιαυτο ξάπλωσαν και ηρέμησαν . Ξέρουν αυτοί τι κάνουν . Θα ήταν καλύτερα να ξέφευγε λίγο το φτυάρι και να τους έσπαγε τα κεφάλια…

Comments are closed.