ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΜΩΡΕ!!!!! Σε… κακή κατάσταση εμφανίζουν τον Φιλιππίδη: Η μόνιμη απομόνωση, η μετακόμιση σε άγνωστο χωριό και η εξαφάνιση από παντου

Κοινοποίηση:
Σε-κακή-κατάσταση-ο-Φιλιππίδης-Η-μόνιμη-απομόνωση-η-μετακόμιση

Την ησυχία έως την απόλυτη ηρεμία φαίνεται ότι αναζητά ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες.

Ο ηθοποιός ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, εξαιτίας της δίκης του με τις κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμών, βρίσκεται πλέον στον τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου έχουν σχεδόν μετακομίσει στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, το χωριό Κουκλιοι Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται έξω από την φυλακή με περιοριστικούς όρους, αποσύρθηκε από όλο αυτό -τουλάχιστον για την ώρα- και βρίσκεται στο χωριό Κουκλιοί Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων.

O παππούς του έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία και μετά την Μικρασιατική Καταστροφή ήρθε στην Αθήνα. Η μητέρα του έχει καταγωγή από αυτό το μικρό χωριό των Ιωαννίνων.

Σε υψόμετρο 440μ. είναι χτισμένο το χωριό Κουκλιοί. Ετυμολογικά η ονομασία του χωριού προέρχεται από τη λέξη «κουκούλι», που φτιάχνουν οι μεταξοσκώληκες, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παγωνίου.

Το πότε χτίστηκε δεν είναι γνωστό απ΄ όσα ιστορικά στοιχεία έχουμε μέχρι σήμερα και ούτε πια είναι η παλιά ονομασία του. Η παράδοση σώζει σε εμάς ότι το χωριό ήταν κάποτε πολύ μεγάλο και αριθμούσε 300 σπίτια και ύστερα από πανώλη που εξαπλώθηκε και στα γειτονικά χωριά, σχεδόν ερημώθηκε.

Οι λιγοστοί κάτοικοι που απόμειναν, έχτισαν νέο χωριό στη θέση «Πλάκες», όπου σώζονται ερείπια.

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή -το 2011- οι μόνιμοι κάτοικοι ήταν μόλις 400.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιατί ρε να μην τον λυπηθουμε? Εσένα Εάν ήσουν αθώος (γιατι είναι αθώος) και κάποιες καργ@λ@ς πρώην γκομενες σου, σε στιγματιζαν ατιμωρητες, για το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν θα έπρεπε να σε λυπηθουμε και να σε υποστηρίξουμε.

  2. Καλά ΠΑΡΩΝ…. δεν οφείλει να δώσει…;;
    Απαγόρευση εξόδου από την χώρα έχει μόνο…;;

  3. ..πως εθεάθη στην Ισπανία να γλωσσοφιλιέται ανώμαλα παθιασμένα, με γόνο πανίσχυρης οικογένειας που λύνει και δένει στο Ελλάντα (όπως κατάντησαν την Ελλάδα).
    Μπααα, μάλλον ψέμματα θα μου έλεγε..
    Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που λένε πως οι φελλοί και τα σκ@τ@ επιπλέουν και δυστυχώς η διαστροφή πάει πάντα σύννεφο και ασορτί.

Comments are closed.