Κ.Γαβράς: “Μου τηλεφώνησε μια δημοσιογράφος και μου είπε ότι πέθανα…” ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τους κ@λομπαράδες και τις λεσβίες της δημοσιογραφίας, έγινε ρόμπα. Είναι τα social media ηλιθιε! Η επικίνδυνη νέα υπουργός Πολιτισμού, πήρε χαμπάρι, η μπολσεβίκα;

Κοινοποίηση:
gavras-1

Ενα μακάβριο  θρίλερ παίχτηκε πριν από λίγο με πρωταγωνιστή τον διεθνους φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. 
Μέσω twitter, από λογαριασμό που φαίνονταν να ανήκει στην νέα υπουργό Πολιτισμού Mυρσίνη Ζορμπά ανακοινώθηκε ο θάνατος του δημοφιλούς σκηνοθέτη. 

Ο λογαριασμός αποδείχθηκε ότι είναι «πλαστός», η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, αλλά πολύ σύντομα αποδείχθηκε- ευτυχώς- ότι είναι ψευδής.  Ο ίδιος μιλησε στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ και είπε ότι πληροφορήθηκε τον «θανατό» του από δημοσιογράφο που του τηλεφώνησε διαβεβαιώνοντας ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Το θέμα όμως δεν πρέπει να είναι έτσι. Υποψιαζόμαστε ότι κάποιος ή κάποια από το νέο ασκέρι της νέας υπουργού, έκανε τη χοντρή μαλακία, με αποτέλεσμα να πάρουν ένα τσούρμο γιεγιέδων της δημοσιογραφίας στο λαιμό τους.

Ας προσέχανε. Το χουμε ξαναπεί. Θανάτους, δεν ανακοινώνεις εύκολα, όταν δεν είσαι απολυτα σίγουρος.

Δείτε χαρακτηριστικά tweets ξένων ΜΜΕ που μετέδωσαν την είδηση, επικαλούμενα τον λογαριασμό της κυρίας Ζορμπά στο Twitter:

Tgxt0ifq

URGENT

Le cinéaste Costa-Gavras est mort à l’âge de 85 ans (ministère grec de la Culture)

yp.2-gavras

ypourgos-politismou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: