Κώστας Πάσσαρης: Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί

Κοινοποίηση:
pasar

«Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς εμένα» εξομολογείται ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος παραμένει έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, στη Ρουμανία.

 

Σε συνέντευξη του, ο Έλληνας κακοποιός μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τα οποία τον στιγμάτισαν, ενώ αναφέρεται και στη «λυσσαλέα κόντρα» με τους αστυνομικούς.

«Οι αθώες ψυχές δεν γυρίζουν πίσω» σπεύδει να δηλώσει για τα θύματά του, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στη γνωριμία του με δύο κληρικούς, οι οποίοι «τον έκαναν να αλλάξει».

«Κανείς δεν γεννιέται δολοφόνος ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος» σπεύδει να προσθέσει, παραθέτοντας τα γεγονότα και τους παράγοντες που τον κατέστησαν έναν από τους πλέον αδίστακτούς κακοποιούς.

Ανάμεσα στα θύματα του Κώστα Πάσσαρη ήταν και δύο αρχιφύλακες, τους οποίους σκότωσε κατά τη διάρκεια μεταγωγής του στο Γενικό Κρατικό Αθηνών το 2001, όταν και απέδρασε. Τώρα λέει πως θα κοιτούσε στα μάτια τους συγγενείς των θυμάτων του.

«Θα μπορούσα να το κάνω. Να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι λυπάμαι για ό,τι συνέβη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο γι’ αυτούς. Είναι δύσκολο πράγμα, αλλά θα το έκανα», λέει. Μάλιστα δηλώνει ότι «ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάσσαρης, το 2001, είχε καταφέρει να δραπετεύσει, πυροβολώντας και σκοτώνοντας δύο αστυνομικούς. Τελικώς, συνελήφθη από τις ρουμανικές αρχές, κατά τη διάρκεια ληστείας σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο Βουκουρέστι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: