Κώστας Μπίγαλης: «Η καραντίνα μας τσάκισε – Δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον»

Κοινοποίηση:
maxresdefault (38)

Ο γνωστός  από τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του 90, τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην τηλεόραση  για όσα αντιμετώπισαν οι καλλιτέχνες κατά την περίοδο των lockdown.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε εκείνη την περίοδο μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μετά από ενάμιση χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής, που εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει, γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, φτάσαμε σε σημείο να δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που ασχολήθηκε με την αστρολογία.

«Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ με την αστρολογία. Την έβλεπα που διάβαζε έναν τόμο αστρολογίας και μου κίνησε την περιέργεια και ασχολήθηκα και εγώ», σημείωσε.

Όσον αφορά την Eurovision δήλωσε πως: «Η Eurovision έπαψε να με απασχολεί τα τελευταία 16 χρόνια. Τα τραγούδια είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Είναι euroτράγουδα και οι καλλιτέχνες που πάνε είναι ερασιτέχνες. Πλέον η εικόνα έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος θα ντυθεί, ποιος θα γδυθεί, τα φώτα! Τα φώτα είναι εκπληκτικά… Αλλά πολύ κακό για το τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: