Κύπρος: 31χρονος απείλησε με καραμπίνα ανήλικα σε παιδική χαρά ότι θα τα σκοτώσει

Κοινοποίηση:
τσουλήθραΑ

Παραλίγο τραγωδία έλαβε χώρα στην Λεμεσό της Κύπρου όπου, 31χρονος απείλησε με κυνηγετικό όπλο ότι θα σκοτώσει 10χρονο αγόρι καθώς όπως είπε δέχτηκε ύβρεις από τον μικρό. Σύμφωνα με καταγγελία που διερευνούν οι Αρχές, ο 31χρονος μετέβη στο σπίτι, πήρε το κυνηγετικό όπλο και επέστρεψε στο πάρκο, αναζητώντας το 10χρονο αγόρι.

Ο ύποπτος φέρεται μάλιστα να περιέγραψε σε άλλους ανήλικους την μπλούζα, το παντελόνι και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του 10χρονου, ζητώντας να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία έχει μαρτυρία ότι στο πάρκο βρισκόταν η 13χρονη αδελφή του παιδιού, η οποία στη θέα του κυνηγετικού όπλου έχασε τις αισθήσεις της. Από την αναστάτωση που προκλήθηκε, κινητοποιήθηκαν γείτονες που ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία. Ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή και λίγο αργότερα, συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ έγιναν έρευνες στην οικία του από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια.

Ο 31χρονος υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε κυνηγετικό όπλο, αλλά ξύλο, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: