Κύπρος: Κινηματογραφική ληστεία με πυροβολισμούς σε πάρτι Ρώσων στη Λεμεσό

Κοινοποίηση:
lhsteia29-2

Άγρια ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Λεμεσό σε χώρο που παλιά χρησιμοποιείτο ως ταβέρνα και στο οποίο διασκέδαζαν περίπου 30 άτομα, οι περισσότεροι ρωσικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, την ώρα του πάρτι γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης, στο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου εισήλθαν τέσσερις άνδρες που φορούσαν κουκούλες, οι οποίοι έφεραν κοντόκανα πυροβόλα όπλα και ένα πιστόλι.

Όπως αναφέρεται στο cyprusnews.eu, οι δράστες έριξαν πυροβολισμούς στον αέρα αναγκάζοντας τους θαμώνες να ξαπλώσουν στο πάτωμα. Ακολούθως τους έκλεψαν χρυσαφικά, κινητά, λεφτά, κλειδιά οχημάτων και ρολόγια.

Δύο από τους θαμώνες αντέδρασαν και δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι από τους δράστες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ο ένας με κατάγματα στο κεφάλι και στη μύτη και ο άλλος με κατάγματα στο μέτωπο. Και οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Ακολούθως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ένας από τους θαμώνες θέλησε να τους ακολουθήσει και σε κάποια απόσταση εντόπισε τσάντα μέσα στην οποία υπήρχε μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για να διακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η άγρια ληστεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: