Κύπελλο Γερμανίας: Το… σήκωσε και αυτό η Μπάγερν Μονάχου -Νίκησε 4-2 τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Κοινοποίηση:
bayern-munich-dfb-pokal

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 4-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό της νταμπλ.

Τίποτα δεν σταματά τους Βαυαρούς που δείχνουν ασταμάτητοι αυτή τη περίοδο. Οσον αφορά στο ματς, ο Αλάμπα άνοιξε το σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 16′. Με το άγχος να πηγαίνει πλέον περίπατο, η Λεβερκούζεν έγινε έρμαιο της «αχόρταγης» ομάδα του Φλικ. Στο 24′ οι Βαυαροί έκλεψαν την μπάλα στο κέντρο και ο Κίμιχ με μια φανταστική κάθετη πάσα βρήκε τον Γκνάμπρι ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Το ημίχρονο τελείωσε στο 2-0, αλλά με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Μπάγερν διψούσε για περισσότερα γκολ. Στο 56’ ο Φόλαντ, βγήκε ολομόναχος απέναντι στον Νόιερ, αλλά βρήκε αέρα από τα πέντε μέρα και δεν κατάφερε να μειώσει. Ενα λεπτό αργότερα, ο τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν, χάρισε ένα τέρμα στον Λεβαντόφσκι καθώς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και το σκορ έγινε 3-0. Η Λεβερκούζεν κατόρθωσε πάντως να μειώσει λίγο αργότερα (65’) σε 3-1, με τον Μπέντνερ.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Λεβαντόφσκι σημείωσε ακόμη ένα γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις η Λεβερκούζεν μείωσε εκ νέου στο τελικό 4-2 με πέναλτι του Χάβερτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: