Κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών: Ελεύθερη η πρώην παίκτρια ριάλιτι μετά την απολογία της

Κοινοποίηση:
kykloma-notheias

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί μεταξύ άλλων ατόμων κατηγορούμενη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εισήγαγαν και παρήγαγαν χημικά προϊόντα για τη νόθευση καυσίμων και ποτών. Μετά την απολογία της η 27χρονη, η οποία εργαζόταν σε βενζινάδικο μέχρι τη σύλληψή της, αφέθηκε ελεύθερη αφού απέδειξε πως δεν είχε καμία σχέση με τα άτομα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από τις διωκτικές αρχές.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτε κι ότι ήταν μια απλή υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Σύμφωνα και με τα στοιχεία που προσκόμισε ο συνήγορός της το όνομα της 27χρονης δεν υπήρχε στα στοιχεία των αστυνομικών Αρχών που διεξήγαγαν ηλεκτρονική αλλά και φυσική παρακολούθηση των μελών του κυκλώματος.

Σε βάρος των 20 συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων και ο «αρχηγός» τους, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- εγκληματική οργάνωση, λαθρεμπορία υγρών καυσίμων και αιθυλικής αλκοόλης, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων, περί ανταγωνισμού και των κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: