Κόρινθος: Σοκάρει η 17χρονη που βίαζε ο πατέρας της επί 5 χρόνια – «Με χτυπούσε πάντα με μανία»…

Κοινοποίηση:
720_777255_0548339e28-889655e798467a15

Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση της 17χρονης για τον εφιάλτη που βίωνε επί πέντε χρόνια μέσα στο ίδιο της στο σπίτι στο χωριό Άσσος στην Κόρινθο.

Η 17χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ο 45χρονος πατέρας της την οδηγούσε με τη βία με δωμάτιο του σπιτιού και τη βίαζε συστηματικά από τα 12 της χρόνια.

«Όλα αυτά τα πέντε χρόνια κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο πατέρας μου περίμενε πάντα να φύγει από το σπίτι η μητέρα μου για να κάνει αυτό σε εμένα. Με χτυπούσε πάντα με μανία. Με χτυπούσε δυνατά. Στην συνέχεια με μετέφερε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου έκανε όλα όσα σας περιέγραψα», υποστήριξε.

Όπως ανέφερε, η οικογένειά της δεν γνώριζε το μαρτύριο που περνούσε, καθώς από φόβο δεν είχε μιλήσει σε κανέναν.

Μόλις πριν από λίγες μέρες βρήκε το κουράγιο να εξομολογηθεί στη μητέρα της όλα όσα συνέβαιναν όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι. Η μητέρα της σοκαρίστηκε. Πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, όπου κατήγγειλαν τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί η 17χρονη από τον πατέρα της.

«Τόσα χρόνια δεν μιλούσα και έκανα υπομονή καθώς δεν ήθελα να διατάραξη την οικογένεια μας. Πάντα σκεφτόμουν την μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό. Σκεφτόμουν πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Έτσι δεν είπα τίποτα. Αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο».

Αμετανόητος ο Πα-τέρας

Χωρίς ντροπή, ο πατέρας της 17χρονης στην απολογία του δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή, ότι η ερωτική πράξη που συνέβη μεταξύ τους στα 16 της χρόνια, όπως υποστήριξε ήταν συναινετική. «Μια φορά μόνο συνέβη ερωτική πράξη με τη κόρη μου πέρυσι τον Φεβρουάριο. Ήμουν μεθυσμένος. Αρνούμαι όλες τις άλλες κατηγορίες», φέρεται να είπε.

Ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, έχει οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί εις βάρους του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε παλιό κέρατα κρεμάλα που θες.στησιμο στα δύο μέτρα με μια σφαίρα καρφωμένη στο σταυρό……..

Comments are closed.