Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του και το twitter το διασκεδάζει [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_723084_060e297922-9c040dc29f497f78

Χαμός έγινε στο twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση “βόμβα” του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ότι αποσύρεται από το ΜΜΑ σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο Ιρλανδός αθλητής των πολεμικών τεχνών ανέβασε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Twitter το πρωί της Κυριακής ανακοινώνοντας ότι δεν θα μπει ξανά σε ρινγκ. Οι θαυμαστές του σοκαρίστηκαν από την αιφνιδιαστική απόφαση του πρωταθλητή ο οποίος αναμενόταν να βρει αντιπάλους του στο μέλλον τον θρυλικό Άντερσον Σίλβα και τον Χόρχε Μασβίνταλ αλλά είχε και έναν επαναληπτικό αγώνα με τον “αιώνιο” αντίπαλό του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Στην ανάρτησή του σημείωσε: “Αποφάσισα να αποσυρθώ από την πάλη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απίστευτες αναμνήσεις! Τι ταξίδι ήταν αυτό! Εδώ είναι μια φωτογραφία με εμένα και τη μητέρα μου στο Λας Βέγκας μετά την κατάκτηση ενός από τους Παγκόσμιους τίτλους μου!Διάλεξε το σπίτι των ονείρων σου Μαγκς σ’ αγαπώ! Οτιδήποτε επιθυμήσεις είναι δικό σου”.

723084_0aaf0a1e67-a6e1520ba43d7713

Λίγο μετά την ανάρτησή του είπε στο ESPN ότι το “παιχνίδι απλά δεν με ενθουσιάζει και αυτό είναι. Όλη αυτή η αναμονή. Δεν συμβαίνει τίποτα. Μελετώ όλες τις αντικρουόμενες επιλογές και δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει”. Πάντως ο ΜακΓκρέγκορ είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του και πέρυσι τον Μάρτιο για να επιστρέψει περίπου 12 μήνες μετά. Ανέβηκε ξανά στο ρινγκ τον Ιανουάριο νικώντας τον Ντόναλντ Κάουμποϊ Σερόν σε 40 δευτερόλεπτα.

Οι χρήστες του twitter διασκέδασαν πάντως με την ανακοίνωση του ΜακΓρέγκορ και ανέβασαν στους λογαριασμούς τους αστεία και κοροϊδευτικά βίντεο για τον Ιρλανδό πρωταθλητή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: