Κόμπι Μπράιαντ: Ξεκινά η δίκη για τη διαρροή εικόνων από τον τόπο του δυστυχήματος

Κοινοποίηση:
Kobe-Bryant

Ορισμένες φωτογραφίες από την συντριβή του αεροσκάφους που είχε ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, δημοσιοποιήθηκαν παραβιάζοντας έτσι και την ιδιωτική ζωή της συζύγου του, Βανέσα Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα δεν έπρεπε να εμφανιστούν ποτέ ισχυρίζεται η σύζυγός του, και ζητά αποζημίωση για τα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν από το πτώμα του και κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατό του.

Η δίκη της Βανέσα Μπράιαντ για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής εναντίον του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες και των πυροσβεστικών τμημάτων ξεκινά σήμερα (10/8) στις ΗΠΑ.

Ισχυρίζεται ότι οι εναγόμενοι δεν τράβηξαν τις φωτογραφίες για τους σκοπούς της έρευνας και τις μοιράστηκαν με τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο της συντριβής. Η μήνυση ανέφερε ότι ένας από αυτούς έδειξε τις φωτογραφίες στους θαμώνες ενός μπαρ και ένας πυροσβέστης σε συναδέλφους εκτός υπηρεσίας.

Η Βανέσα Μπράιαντ έχει επίσης μηνύσει την εταιρεία ελικοπτέρων και του εκλιπόντος πιλότου. Η αντίπαλη πλευρα ισχυρίζεται οτι υπέστη συναισθηματική δυσφορία από τους θανάτους και όχι από τις φωτογραφίες, οι οποίες διατάχθηκαν να διαγραφούν από τον σερίφη Άλεξ Βιλανούεβα. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στα μέσα ενημέρωσης, στο Διαδίκτυο και δεν έχουν εκτεθεί με κανέναν άλλο τρόπο δημοσίως, λένε οι εναγόμενοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: