Κως: Αποκαλύψεις για τον θάνατο του βρέφους – Βρέθηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας

Κοινοποίηση:
ΒΡΕΦΟΣ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Κω, το οποίο μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο του νησιού.

Η μητέρα της είχε διαπιστώσει ότι δεν έχει τις αισθήσεις της και προσπαθούσε να τη συνεφέρει ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Διασώστες του ΕΚΑΒ, έφτασαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε. Του έκαναν ανάνηψη και το διεκόμισαν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν άπεπτες τροφές στο αναπνευστικό του σύστημα, αλλά και εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ζήτησαν περαιτέρω εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Οι γονείς του παιδιού έχουν συλληφθεί και σήμερα πρόκειται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ ιατροδικαστής θα εξετάσει και το 2χρονο αδελφάκι του βρέφους.

Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου της Κω, Ηλίας Χρυσόπουλος μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» τονίζοντας πως «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης όμως ο ιατροδικαστής που το εξέτασε στην Ρόδο, δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, και έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής. Απεφάνθη, επίσης, ότι οι εκδορές προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα».

Γείτονες του ζευγαριού άνοιξαν τα στόματα και είπαν πως είχαν φασαρίες και πως την κοπέλα την είχαν δει πολλές φορές χτυπημένη.

Το στοιχείο που θορύβησε τις Αρχές είναι ότι ο πατέρας του βρέφους έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή του πατέρα.

Η μέχρι στιγμής έρευνα έχει δείξει ότι στο κινητό τηλέφωνό του εντοπίστηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response