Κωνσταντίνος Φλώρος: Ανίκανη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την οπαδική βία

Κοινοποίηση:
floros__4_

Θέση για την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την οπαδική βία πήρε ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Αν το παλικάρι, που αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει, δεν ήταν Αστυνομικός, ή μάλλον κατά τους επιλεκτικά ευαίσθητους, δεν ήταν “μπάτσος”, θα είχαν ξεχυθεί στους δρόμους, θα είχαν γεμίσει τα social με #hashtags κλπ.
Διαπιστώνουμε λοιπόν ξανά, δυστυχώς, πως είναι απλά μία καθημερινή. Παρασκευή; Σάββατο;
Οχι;

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Αστυνομικό, να ξεφύγει από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, ώστε να επιστρέψει σύντομα κοντά στην οικογένειά του, όπως επίσης να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι για τον τραυματισμό του.

Προ μηνών, σε ομιλία μου είχα αναφερθεί στην κάρτα φιλάθλου, και στο γεγονός -καθώς έχει δοκιμαστεί σε άλλες χώρες πχ Ιταλία, Κύπρο- ότι όχι μόνο δεν προσέφερε τίποτα κατά τη διάρκεια επεισοδίων (λες και αν κάποιος θέλει να κάνει κάποιο επεισόδιο, θα κουβαλάει και την κάρτα μαζί ή θα έχει απαραίτητα και εισιτήριο για τον αγώνα), αλλά ζημίωσε και όλα τα αθλήματα σε θέμα προσέλευσης κόσμου.
Με μεγάλη μου έκπληξη χθες, άκουσα σε κάποια κανάλια να την αναφέρουν διαρκώς και ότι ακόμη ένα φακέλωμα, (το συγκεκριμένο μάλιστα και άχρηστο) θα μας σώσει.

Όπως άκουγα και το γνωστό βάπτισμα περί “εγκληματικής οργάνωσης”. Κάνει ένας, δύο, πέντε ανεγκέφαλοι επεισόδιο; Φταίνε όλοι, σχετικοί και άσχετοι, και έχουμε “εγκληματική οργάνωση”.

Υ.Γ. Τα τελευταία χρόνια, τυχαία πάντα επί κυβέρνησης ΝΔ, πολλές “εγκληματικές οργανώσεις” ακούμε..

Σε πολιτικό επίπεδο; Στο χώρο του αθλητισμού; Περίεργα πράγματα..
Μάλλον είναι.. της μοδός! Και ίσως έτσι καλύπτεται η ανικανότητα ορισμένων και το γεγονός πως τίποτα δε λειτουργεί σωστά σε αυτή τη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: