“ΚΟΥΛΑ” ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ: “ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ”. ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ;

Κοινοποίηση:
εκλογες

Ο πρωθυπουργός  έδωσε την πρώτη συνέντευξη- παρωδία, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο  Μητσοτάκης ανακοίνωσε σε κουβέντα καφενείου, μεταξύ άλλων, ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο χωρίς να προσδιορίζει την ακριβή ημερομηνία.

«Μπορώ  να σας πω μετά βεβαιότητος ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο. Δεν θα γίνουν τον Ιούλιο. Και δεν θα γίνουν -θα ήταν και αδιανόητο να λέγαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούλιο- διότι μπορεί να χρειαστεί δεύτερη κάλπη. Πολύ πιθανό. Και δεν θα πάμε να κάνουμε εκλογές τον Αύγουστο. Και φυσικά έχουμε και την περίοδο των Πανελληνίων, την οποία πρέπει να προστατεύσουμε ως «κόρη οφθαλμού». Εκμαιεύσατε, είδατε, κάποιες ειδήσεις από την συνέντευξη» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός με αυτό το βλακώδες νοσηρό χαμόγελο ενός τύπου που δείχνει να έχει απωλέσε τα σώας φρένας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. o λαος τωρα εχει να επιλεξει…..
    Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ….
    Τελειωσανε τα ψεμματα…..
    Η ΝΔ προκειται για συμμορια …..
    για εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου……..
    προκειται παιδεραστες , κλεφτες, μιζαδορους, εκβιαστες, κτλ……….
    μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση,
    που ο ενας καλυπτει τον αλλο .
    μαζι με επιορκους δικαστικους…..
    βιασμος της ηθικης, της νομιμοτητας
    και της Δημοκρατιας….
    Πόσα αρπακτικά στελεχη της ΝΔ ,τελικά βρέθηκαν
    σε πόστα εξουσιας και τσίμπησαν εκατομμύρια,
    την ίδια ώρα που άλλοι χάνουν τα σπίτια τους .
    από τα φαντς του ρότσιλντ????…..
    Όλοι οι κιναιδοι, οι κλέφτες και απατεώνες,
    οι δοσίλογοι και οι προδοτες,
    οι ανθέλληνες και οι λαθρολαγνοι ενωμένοι ,
    πολεμούν τον Ηλία Κασιδιάρη.
    Οφείλουμε δώσουμε την δύναμη, με μεγαλο ποσοστο ,
    στο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    για να απαλλαγουμε μια και καλή απο αυτούς!!!
    Φυλακη και κατασχεση περιουσιας τους ,
    για να αναπληρωσουν ολοι οι εμπλεκομενοι ,
    την ζημια στα Δημοσια ταμεια…….

  2. Ο Μητσοτάκης που είναι βουλευτής 19 χρονια κ πρωθυπουργός 4 χρόνια, γιος του Μητσοτάκη που ήταν βουλευτής επι 58(!) χρόνια κ πρωθυπουργού 3 χρόνια, αδερφός της Ντόρας βουλευτού επί 34 χρόνια, μιλάει για παθογένειες που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

  3. Εντάξει μωρέ, ο Σταύρακας εξασφάλισε θέση για τα επόμενα χρόνια, μεγαλώνει και δεν μπορεί να γυρνά με το μαρκούτσι, άσε που έχει εξαγριωθεί η κοινωνία και μπορεί κάποιος να του το χώσει από πίσω. Γεια σου ρε Σταύρακα αντικειμενικέ.

  4. Συνέντευξη στον κομμουνιστή Σταύρο Θεοδωράκη, σε τηλεοπτικό σταθμό των Βαρδινογιάννηδων.
    Αρχή με δημοσιογραφία στην κομμουνιστική Πρώτη με συνάδελφο τον Ευαγγελάτο.
    Το Ποτάμι κατασκεύασμα ξένων συμφερόντων, διάδοχος της ΔΗΜΑΡ.

  5. Ελεεινός πρώην πολιτικός ξεπλένει τον επόμενο πρώην πολιτικό.

  6. O Koυλης εχει τελειωσει γενικα , για μενα… οι ανθρωποι δεν πρεπει να ψηφιζουν πλεον γιατι ολοι οι πολιτικοι στη γη… ειναι τελειωμενα πιονια… . ‘Να πουμε” ( παλι ) οτι σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση . Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) μετα θα γινει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος ( οχι τωρα ) και μετα θα ανοιξουν τα ταρταρα ( ο Πλατωνας λεει για ταρταρα κουφια γη κατω ) μετα απ αυτο το χαοτικο σκηνικο ( εντος η εκτος εισαγωγικων ) θα κλεισουν παλι τα ταρταρα ( περιπου οπως ειχε γινει παλια με το Μ.Αλεξανδρο ) και θα πας στην Πολη για τα 1000 χρονια ( εκει θα ειναι καλα και θα ειναι παγκοσμιο ) . Μετα ειναι καποια αλλα γεγονοτα και μετα ειναι η 2η παρουσια ( η ανασταση νεκρων κλπ ) αρα αυτα περιπου λεει η αποκαλυψη αυτα θα γινουν… ολα τ αλλα ειναι ψευτοπροφητειες και οσοι τα λενε ειναι ψευτες η ψευτοπροφητες

  7. Οι άραβες της Κρήτης επιθυμούν τον διαμελισμό της Ελλάδας και δημιουργία ανεξάρτητης Κρητης που θα πάρει το αραβικό όνομα Girit και στο οποίο θα λύνει και θα δένει γνωστή αραβογενής οικογένεια πλουσίων γι’ αυτό σε συνεννόηση με τους τουρκαλβανούς και τους σλαβογενείς του “δημοκρατικού τόξου” έβαλαν βόμβες στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας, ιδιαίτερα με την καταστροφή της παιδείας και με το άνοιγμα των συνόρων, πρώτα από τον τουρκαλβανό Παπούλια και εν συνεχεία από τον κερατά αλβανογενή νεγρόφιλο Some are ass! Τουρκαλβανός Τσίπρας και άραβες Ανδρουλάκης και Κούλα θα διαλύσουν την Ελλάδα. Επόμενος στόχος μετά την πώληση της Μακεδονίας μας είναι το Αιγαίο και η “αναγνώριση γενοκτονίας των τουρκαλβανοτσάμηδων” ασχέτως αν δεν σκοτώθηκε σχεδόν κανένας τουρκαλβανός παρά μόνο κάποια ηγετικά στελέχη τους που ήταν αυτά που διεύθυναν την γενοκτονία των γηγενών Ελλήνων της Ηπείρου κατά την γερμανο-ιταλική Κατοχή της χώρας μας!

  8. Οι 300 προσπαθούν να μπλοκάρουν τον Κασιδιάρη και να αφήσουν τον Μαχμούτ να είναι υποψήφιος! Μόνο Ηλία.

  9. Καλό θα ήταν ο Αμερικανός επικοινωνιολογος που έχουν στείλει να προστατεύει μηντιακα τον μητσοτακη, την επόμενη φορά να τον συμβουλεύσει πως όταν αναφερόμαστε σε μια τραγωδία με νεκρά νέα παιδιά, καλό θα ήταν να μην γελάμε..

  10. Αν εχεις 10 μικρα πατριωτικα κομματα
    και παρουν απο 0,5% εως 1%
    δεν κανεις τιποτα….μηδεν βουλευτικες εδρες………
    αν ενωθουν το ποσοστο θα γινει 10% , ισως κ παραπανω ,
    λογω νεας δυναμικης…για δειτε την διαφορα…………….

    Υπαρχει μονο ενα πατριωτικο κομμα εκτος συστηματος,
    με προοπτικη να μπει στην βουλη …..
    ηδη δημοσκοπικα εφτασε διψηφιο ποσοστο
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Ηλια Κασιδιαρη……

    ή το ψηφιζουμε ολοι εμεις οι πατριωτες ,
    και δυναμωνει περισσοτερο,
    ή αλλιως θα υποστουμε την προελαση του Ισλαμ….
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    Με ενα πατριωτικο-εθνικιστικο κομμα στην Βουλη ,
    οι καθεστωτικοι θα φρεναρουν τα Εθνοπροδοτικα τους σχεδια……
    Τωρα αλωνιζουν χωρις να υπαρχει αντιλογος.
    ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ….
    Οσοι αισθανονται ΕΛΛΗΝΕΣ παμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
    με το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Αν παμε χωριστα , θα κανει παρτυ ο Κουλης και ο Συριζα

    1. Άσε τήν καραμελλίτσα τού “ψηφίζω τόν Β γιά νά μήν πάη χαμένη η ψήφος μου κι όχι τόν Α που θέλω”, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!! Θά ψηφίσω ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, όσο μικρός κι άν είναι. ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

  11. Καταραμένα εις τους αιώνας των αιώνων, όλα τα καθάρματα, οι δικαστές δούλοι του Σατανά που δεν συλλαμβάνουν τους δολοφόνους. Και τα παιδιά τους, και τα εγγόνια τους, και τα δισέγγονά τους, μέχρι τετάρτης γενεάς. Και θα δούμε ποιανού τον λόγο στερεώνει ο Κύριος των Δυνάμεων.

  12. Ένα Τερατουρημα…ένας Αλαζόνας… ένας τυχοδιώκτης.. ένας Επαρμενος..ένας Βολεψακιας και ένας καρα-Διεφθαρμενος… που ζει και αναπνέει… δίχως αύριο..!!! Το γνωρίζει..φαινετε είναι εμφανές.. το οσφριζεται κι αυτός το 17%.. σαν τον αοματο Βο(Υ)λευτη της Μεσσηνίας και της “μαύρης” σακούλας σκουπιδιών..που έκανε Κυβέρνηση μ’ αυτούς που βρίζοντας 30 !!! χρόνια !!! Αυτά λέει η γλώσσα του σώματος για τον ακαμάτη η οποία ποτέ δεν λανθάνει..!!! Πολύ “λίγος”.. γι’ αυτή τη θέση.. δίχως ίχνος ανιδιοτέλειας και σεβασμού προς τον Ελληνικό λαό..! Ένα αυθεντικό σκουπίδι.. κατασκευασμένο και προωθημένο απ’ τα Lidl..τη Simens..τη Novartis..τη Pfizer..και πλειάδας άλλων χορηγών !!! Η κάνω λάθος..??? Αν κάνω λάθος.. διορθώστε με παρακαλώ…

  13. OΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ!!! ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΟΥ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ…ΕΝΑ ΚΑΛΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ…ΑΠΟ ΤΑ SMS ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ;;; ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ…ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑ…

Comments are closed.