Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκβιάζει με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο αν δεν πάρει αυτοδυναμία

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Με ωμό εκβιασμό με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις κάλπες της 25ης Ιουνίου προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι χωρίς αυτοδυναμία, η χώρα θα πάει σε τρίτες εκλογές τον Αύγουστο.

«Θυμίζω στους πολίτες που μας ακούν ότι ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Επειδή έχω αποκλείσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύμπραξη με κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ένα τέτοιο σενάριο νομοτελειακά, κ. Κουβαρά, θα μας οδηγούσε σε εκλογές τον Αύγουστο. Μην κοροϊδευόμαστε» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου «δηλαδή ή θα είστε αυτοδύναμος ή θα έχουμε εκλογές τον Αύγουστο; Έτσι, τόσο κατηγορηματικά;», ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Μα δεν υπάρχει άλλο σενάριο. Αν εσείς βλέπετε κάποιο άλλο σενάριο να μου το πείτε».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε κατηγορηματικά αρνητικός στη μείωση του ΦΠΑ, καθώς ισχυρίστηκε ότι μία τέτοια απόφαση θα ήταν «τρύπα στο νερό» ως προς τις τιμές και θα στοίχιζε πολλά στον προϋπολογισμό.

Την ίδια στιγμή αρνήθηκε εκ νέου debate με τον Αλέξη Τσίπρα, ισχυριζόμενος ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα σε ένα βαθμό ακύρωσε και τη χρησιμότητα -κατά την άποψή μου- ενός τέτοιου debate».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ρε μπινέ κούλη,
    κάνε και τέταρτες
    σε εχουμε γραψει στ΄αρχίδια μας!!!

  2. τα μπανια του λαου!!!!!!! τα μπανια του λαου….!!!🤦‍♀️🏊‍♀️🤦‍♂️🏊‍♂️🤦‍♀️🏊‍♀️🤦‍♂️🏊‍♂️ η κωμωδιοφαρσα του αιωνα !!!!!

  3. Ρε κάθε μήνα να κάνεις πάλι δέ θα βγείς κούλα

  4. δεν θα βγεις ρε παλιοπουστα οσο και να χτυπιεσαι , χιλιες φορες να μπουκαρει ο τουρκος χωρις κυβερνηση παρα να ξαναβγεις εσυ ρε σατανα

  5. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος και να κόψει τον εκβιαστή στα τέσσερα να πάρει 10% όχι παραπάνω γιατί δεν το αξίζει είναι απατεώνας έχει ρημάξει τη φτωχολογιά και έχει το θράσος να ζητάει αυτοδυναμία ,επειδή έδωσε μερικά
    επιδόματα ( ψίχουλα ) και κοροϊδεύει τον κόσμο αίσχος. Τα επιδόματα δεν τα έδωσε από την τσέπη του. Ήταν χρήματα από τους φόρους και φόρους που πληρώνουμε όλοι. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, αν και πρέπει να καταλάβουν όλοι Αμήν.

  6. Μπλοφάρει ο Κούλης για δήθεν τρίτες εκλογές. Τα εκλογικά αποτελέσματα τα βγάζει η Singular Logic

  7. Δεν μασ λεει το παρταλο λεφτα που θα βρει για τριτες εκλογες???τοσο πλουσια χωρα ειμαστε????ξεχνα οτι χρωσταμαι 400 δισ ευρο εξωτερικο χρεος…κηρια Κουλα που θα βρειτε φραγγα????????????????????????/

  8. Τα μπάνια του Λαού δεν μπορείς να τα κόψεις 150 φορές και αν κάνεις εκλογές!!!!

Comments are closed.