Κυρανάκης: Να μετονομάσουν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε… Προστασίας Αναρχικών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kiranakis

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας το βράδυ της Δευτέρας, άσκησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έκανε λόγο για δολοφονική ενέργεια εις βάρος των αστυνομικών, ενώ τόνισε πως οι μόνοι που έχουν προστασία είναι οι αναρχικοί.

«Να ευχηθούμε περαστικά στα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας που τραυματίστηκαν χτες από μια δολοφονική επίθεση. Μια μεγάλη ομάδα αναρχικών πήγε άφοβα και χωρίς κανέναν έλεγχο, έριξε 40 μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα και γύρισαν σπίτι τους σαν κύριοι. Μηδέν συλλήψεις, μηδέν προσαγωγές. Απίστευτες καταστροφές, άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά αντίδραση μηδέν», υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Αυτό το υπουργείο, είναι υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή υπουργείο Προστασίας Αναρχικών; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι είμαστε απροστάτευτοι. Πολίτες, καταστηματάρχες, αστυνομικοί δεν έχουν καμία προστασία. Οι μόνοι που έχουν προστασία είναι οι αναρχικοί που κάνουν ό,τι θέλουν», ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: