Κυπαρισσία: Θέμα ημερών η έκδοση στην Ελλάδα του Ρουμάνου πρώην συντρόφου της 42χρονης Μόνικα

Κοινοποίηση:
exafanisi_-monika_tounel

Άρχισαν οι διαδικασίες για την επιστροφή του 39χρονου Ρουμάνου, βασικού υπόπτου για την άγρια δολοφονία της Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία.

Ο 39χρονος που παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αιντχόφεν, χθες το μεσημέρι, χωρίς να προβάλλει την παραμικρή ένσταση για να μπλοκάρει την εκδοσή του, κρατείται και πλέον ειναι θέμα ημερών η παράδοση του απο τις ολλανδικές αρχές στις ελληνικές. Έτσι, μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών, θα μεταβεί εκει για να τον φέρει στη χώρα μας.

Ο «Πέτρος» απο τα τέλη Αυγούστου φέρεται να έχει βρει καταφύγιο στην πολη της Ολλανδίας. Στο πλευρό του, βρισκόταν μια νεαρή Ρουμάνα σύντροφος η οποία ειναι έγκυος και χθες το μεσημέρι την πήγε στο αεροδρόμιο να πετάξει για Βουκουρεστι και στη συνέχεια παραδόθηκε. Φέρεται να υποστηρίζει οτι αγαπούσε τη Μόνικα Γκιούς, δεν τη σκότωσε και την τσιμέντωσε αυτός και λέει οτι όχι μόνο θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά θα βοηθήσει την Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: