Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη

Κοινοποίηση:
ppooi

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης προχωρά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων πόλης, με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του Αλ. Γρηγορόπουλου. Συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί της Τετάρτης, σταδιακά θα υπάρξει διακοπή στην κυκλοφορία και εκτροπή των οχημάτων στις οδούς, Εγνατία, Εθν.Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ.Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ.Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι την οδό Σ. Δραγούμη, Αρμενοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Μελενίκου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης, Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γ.Βιζυηνού, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη, Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου, Αγγελάκη σε όλο το μήκος της. Άνδρες της τροχαίας θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: