Κροατία. Mαρτυρία ομάδας γιατρών: Το 1/3 ασθενών με προβλήματα σε στεφανιαίες αρτηρίες όπως και στα επείγοντα είναι μετά από εμβολιασμό!

Κοινοποίηση:
corona-vaccine

Αναφορές για ποικίλες παρενέργειες. Δέχονται οδηγίες για απόκρυψη στοιχείων. Πιλότος με σοβαρή θρόμβωση! Υγειονομικοί εμβολιασμένοι νοσούν από covid19.

Στις 9 Οκτωβρίου 2021, έλαβα πολλά μηνύματα από την ίδια ομάδα ανθρώπων από το Νοσοκομείο Rebro και δεν μπορώ παρά να τους αφιερώσω χρόνο και τελικά να ανακοινώσω την αλήθεια που, δόξα τω Θεώ, ξεκίνησε επιτέλους να βγαίνει. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν εκτεθεί αλλά έχουν γενναία αποφασίσει να υπερασπιστούν την αλήθεια και τη ζωή τους.
Γράφει λοιπόν ο πληροφοριοδότης από τo Rebro, για λογαριασμό μιας ομάδας συναδέλφων του. Σημείωση: Έχω παραλείψει ορισμένες λεπτομέρειες για την αποθήκευση δεδομένων.

«Δουλεύω στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης Triage και θα σας πω γιατί δεν θα εμβολιαστώ. Ο ένας στους τρεις ασθενείς εμφανίζει μια σοβαρή παρενέργεια. Κάποιοι παραπονιούνται ότι η καρδιά τους χτυπά τόσο δυνατά, σαν να τους πηδάει από το στήθος, έχουν αλλαγές στην όραση, μούδιασμα, δερματικά προβλήματα, αγόρια και κορίτσια με μυοκαρδίτιδα, θρόμβους, όγκους και ακόμη και οι συνάδελφοί μου είχαν πάθει σύνδρομο Bells.

Με εκπλήσσει που κανείς δεν μπορεί να το δει! Στους νεαρούς ασθενείς λένε ότι είναι άγχος, οι νοσοκόμες τους λένε ότι θα μπορούσαν να μείνουν στο σπίτι και να πάρουν παναδόλη! Επιπλέον, οι δύο εμβολιασμένες συναδέλφισσες μας είναι θετικές για Covid, εργαζόμενες και άρρωστες και λένε “θα μπορούσε να ήταν χειρότερο αν δεν είχα εμβολιαστεί”. Αποτελούν πλέον κίνδυνο για το υπόλοιπο προσωπικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Λάβαμε μια επιστολή ότι αν δεν εμβολιαστούμε μέχρι τις 30 χάνουμε τη δουλειά μας. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι έχουμε τρομερή εισροή από γηροκομεία, πτώσεις και ζάλη αμέσως μετά το εμβόλιο. Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ λυπηρό. “

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ:

«Ένας συνάδελφος Kabinac είναι υγιής, τρέχει τακτικά μαραθώνιους και προπονείται, εμβολιάστηκε με το Pfizer δύο φορές, τον Ιούνιο. Τις τελευταίες δέκα ημέρες είχε πόνο στο αριστερό χέρι και τη μασχάλη. Οι εξετάσεις από τον οικογενειακό γιατρό ήταν όλες εντάξει. Πήγε σε ιδιωτικά για αξονική – ΘΡΟΜΒΩΣΗ!

Λένε ότι ήρθε την τελευταία στιγμή. Ένας μεγάλος θρόμβος. Είναι στο νοσοκομείο, εντάξει, δεν θα είναι στο αεροπλάνο για τουλάχιστον 3 μήνες, αν επιβιώσει. Ένας άλλος πιλότος, υγιής, εμβολιασμένος, έχει τον ιό covid και παλεύει στο σπίτι με πολύ σοβαρά συμπτώματα.

Λοιπόν,… ανακάλυψα σήμερα ότι κάθε ένας από τους συναδέλφους μου / οι οποίοι είχαν παρενέργειες από το εμβόλιο και οι οποίες συνεχίστηκαν εδώ και αρκετούς μήνες – όταν πήγαν να το πουν / αναφέρουν στο LOM αυτό απορρίπτει εντελώς κάθε πιθανή σύνδεση με το εμβόλιο και δεν θέλουν να εγγραφούν στο σύστημα;! »

«Ένας φίλος ήλθε από έναν συνάδελφο που είχε ΠΡΩΤΟ καρδιακό επεισόδιο 2 εβδομάδες μετά την 1η δόση Pfizer και σύντομα μετά το ΔΕΥΤΕΡΟ. Σήμερα ήρθε με αρρυθμία και έλαβε μια αυστηρή οδηγία ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ότι είναι μετά το εμβόλιο! HALO ??? KOJI KU.AC ??? Και μετά ρωτάω τα κορίτσια από το ΤΜΉΜΑ βλάβες των στεφανιαίων αρτηριών και μου λένε ότι σχεδόν κάθε ΤΡΙΤΟΣ ασθενής είναι εκεί μετά το εμβόλιο (κυρίως μετά το Pfizer )

Λοιπόν… θύμωσα… είπα, ας αρχίσουμε να τα αναφέρουμε όλα, και αυτοί: λοιπόν, όταν μας όρισαν αυστηρά να μην το κάνουμε, και η γενική πρακτική δεν θέλει να δεχτεί την «ένσταση».

Γι ‘αυτό με ενδιέφερε σε ΠΟΙΟΝ μπορεί να αναφερθεί όλο αυτό και να είμαι σίγουρος ότι θα συμπεριληφθεί ακόμα στα στατιστικά;!»Ομάδα Rebro logicno.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: