Κραυγή αγωνίας από τον Γιώργο Καρανίκα: “H αγορά ασφυκτιά, οι μικρές επιχειρήσεις κινδυνεύουν – Θα έρθουν λουκέτα και ανεργία αν δεν υπάρξει στήριξη”

Κοινοποίηση:
Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκαν τα οκτώ αιρετά μέλη, που μαζί με τα ex officio απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, Αθήνα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020. Στη φωτογραφία το νέο μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος ΕΣΕΕ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/STR

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αγορά ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Καρανίκας, μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση.

Ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων στη διάρκεια της φετινής πασχαλινής περιόδου κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να παραμένουν ανοιχτές οι “πληγές” στον κλάδο.

Ο κ. Καρανίκας αναφέρθηκε στη μείωση της αγοραστικής δύναμης και στην εκτόξευση του λειτουργικού κόστους των καταστημάτων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η αγορά ασφυκτιά”.

“Οι μικρές επιχειρήσεις κινδυνεύουν” τόνισε προσθέτοντας ότι θα έρθουν λουκέτα και ανεργία αν δεν υπάρξει στήριξη δεδομένου ότι οι μικρές επιχειρήσεις είναι σε μειονεκτική θέση έναντι των πολυεθνικών.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: