Κρατούμενος ως τη Δευτέρα ο 22χρονος επιδειξίας…

Κοινοποίηση:
Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Νέα Σμύρνη. Παρασκευή 7 Μαίου 2021 (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ο 22χρονος που αποπειράθηκε να παρενοχλήσει σεξουαλικά κοπέλα στη Νέα Σμύρνη θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί και να δικαστεί τη Δευτέρα.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επίσης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυρίστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΥΜΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑ Η ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΣ@ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

  2. Τι λεει ο μαλακοπιτουρας δικηγορος του…
    Τον εδειξε η καμερα ρε ζωον…με το π..λι απ’εξω!
    “Καλο παιδι”…
    Ετσι ειναι τα καλα παιδια;

Comments are closed.