Κρήτη: Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου λυράρη ζητά η οικογένεια του παιδιού

Κοινοποίηση:
LYRARHS2-1

Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο παιδί ζητά η οικογένεια του ανηλικου μέσω της δικηγόρου τους Έφης Σωμαρά.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, μετά το άκουσμα της προφυλάκισης του κατηγορουμενου, με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του θα ανοίξουν στόματα.

«Θέλω να μεταφέρω την ικανοποίηση της οικογένειας σχετικά με την απόφαση της δικαιοσύνης περί προφυλάκιση. Αλλά και τις ευχαριστίες της οικογένειας στα ΜΜΕ γιατί έχει τηρηθεί ο σεβασμός προς την οικογένεια και δεν έχουν κοινοποιηθεί τα στοιχεία της οικογένειας και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, το να προστατευτεί ο ανήλικος και να βρουν το θάρρος ενδεχομένως και άλλα θύματα.

Η οικογένεια ζητά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου για να ανοίξουν τα στόματα, είναι κάτι που ζητάει από την πρώτη στιγμή.
Ο ανήλικος αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής από τη στιγμή που οδηγείται ο κατηγορούμενος στη φυλακή και η επιθυμία των γονέων είναι να μπορέσει η τοπική κοινωνία να ελκύσει και να μην φοβάται», δήλωσε η Έφη Σωμαρά, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: