Κρήτη: Συνελήφθη ο Πακιστανός που ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη

Κοινοποίηση:
βιασμοσ

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ο 32χρονος Πακιστανός που το απόγευμα της Παρασκευής, ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να βιάσει την πρώην εργοδότριά του μέσα στο σπίτι της σε περιοχή της Ιεράπετρας, για να την «τιμωρήσει» επειδή τον είχε απολύσει.

Προηγουμένως, της είχε τηλεφωνήσει με θράσος για να της ζητήσει… συγνώμη και της είχε ζητήσει να συναντηθούν.

Η 50χρονη Κατερίνα Περάκη «πάγωσε» το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο άνθρωπος που την σακάτεψε στο ξύλο και τον αναζητούσε η Αστυνομία την κάλεσε στο κινητό της για να της ζητήσει συγνώμη και δικαιολογήθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών!

Με οδηγίες των ανδρών της Ασφάλειας, η 50χρονη του έκλεισε σε ένα καφέ, όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε. Ωστόσο, την κάλεσε ξανά και της είπε να τον συναντήσει σε ένα δημοτικό πάρκινγκ, όπου επίσης δεν φάνηκε.

Σε μια τρίτη επικοινωνία, ο Πακιστανός είπε ότι βρισκόταν στο καφέ ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Γρα Λυγιάς.

Εκεί, όμως, πήγαν αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι είχε κουρευτεί, είχε ξυρίσει το μούσι του και είχε αλλάξει ρούχα για να μην αναγνωρίζεται.

Στη συνέχεια, το προσήγαν στο τμήμα Ιεράπετρας, όπου περίμενε η 50χρονη μαζί με τον σύζυγό της και τον αναγνώρισε επισήμως.

Βάσει του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο 32χρονος Πακιστανός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί και ως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: