Κρήτη: Η μουσική ήταν αυτό που τους μαρτύρησε – Δεν είχαν που να κρυφτούν

Κοινοποίηση:
parti_koronoios_mousikh

Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα και τα μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του να βρίσκονται σε ισχύ αρκετοί είναι αυτοί που φαίνεται να μην τους νοιάζει με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τα πάρτι και ειδικά τις ημέρες των εορτών.

Συγκεκριμένα στη Κρήτη σε τσαντιρομαχαλά πραγματοποιήθηκε ξαφνικός έλεγχος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όπου και διαπιστώθηκε μεγάλος συνωστισμός διότι γινόταν ένα πάρτι με τα πρόστιμα να πέφτουν “βροχή”

Ειδικότερα ξαφνικό έλεγχο στον καταυλισμό στη Νέα Αλικαρνασσό έκαναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν στη διαπασών μουσική και έτσι έκριναν σκόπιμο να κάνουν έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια αυτού, διαπίστωσαν ότι στον καταυλισμό γινόταν γλέντι με περισσότερα άτομα από το επιτρεπτό όριο και έτσι ο διοργανωτής θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Το ίδιο πρόστιμο θα κληθεί όμως να πληρώσει και ένας Χανιώτης ο οποίος στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, διοργάνωσε ρεβεγιόν τις μεσημεριανές ώρες όμως οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από ότι επιτρεπόταν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: