Κρήτη: Γεμίζει η ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ λόγω τροχαίων – Δραματική έκκληση!

Κοινοποίηση:
pagnh

Δραματική έκκληση για προσοχή και πιο συνετή οδήγηση απευθύνει ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης, αναφερόμενος στα τροχαία στην Κρήτη.

«Όσο οδυνηρά μάθαμε να μετράμε τους νεκρούς και τους νοσηλευόμενους από Covid19 έτσι κάθε μέρα πρέπει να μετράμε τους νεκρούς μας και τους νοσηλευόμενους βαριά από τη μάστιγα των τροχαίων. Κάθε μέρα να ακούμε τι συνέβη και πόσοι χάθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, σχολιάζοντας: «Μπας και καταλάβουμε ότι δεν οδηγάμε μηχανάκι με παντόφλα, ότι δεν παρκάρουμε στο αντίθετο ρεύμα για να πάρουμε καφέ, ότι δεν οδηγάμε ένα αμάξι χωρίς λάστιχα, ότι δεν φοράμε τη ζώνη μόλις δούμε τροχαία, ότι δεν κάνουμε αναστροφή στη διπλή γραμμή, ότι δεν είμαστε μάγκες όταν μπαίνουμε σφήνα στην ουρά».

Παράλληλα, παραθέτει ένα γράφημα με τα αίτια των θανατηφόρων τροχαίων.

298337124_10220915200530008_9166144547308591972_n

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Κάθε μέρα νεκροί και τραυματίες. Η ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 50% νοσηλείες σε σχέση με πέρυσι. Οικογένειες μέσα στην απόγνωση. Όσο οδυνηρά μάθαμε να μετράμε τους νεκρούς και τους νοσηλευόμενους από Covid19 έτσι κάθε μέρα πρέπει να μετράμε τους νεκρούς μας και τους νοσηλευόμενους βαριά από τη μάστιγα των τροχαίων. Κάθε μέρα να ακούμε τι συνέβη και πόσοι χάθηκαν.

Μπας και καταλάβουμε ότι δεν οδηγάμε μηχανάκι με παντόφλα, ότι δεν παρκάρουμε στο αντίθετο ρεύμα για να πάρουμε καφέ, ότι δεν οδηγάμε ένα αμάξι χωρίς λάστιχα, ότι δεν φοράμε τη ζώνη μόλις δούμε τροχαία, ότι δεν κάνουμε αναστροφή στη διπλή γραμμή, ότι δεν είμαστε μάγκες όταν μπαίνουμε σφήνα στην ουρά ,ότι κάποιος πρέπει να μαζέψει τις γουρούνες και τα γουρούνια που εκμεταλλεύονται τον κόσμο ,ότι μιλάμε στα κινητά και στρίβουμε ως οδηγοί F1και αυτά είναι λίγα από αυτά που είδα σήμερα.

Μην ρωτάτε τι φταίει. Σε ένα ατύχημα συμβαίνουν ταυτόχρονα πολλά και συνήθως δεν μαθαίνονται ποτέ. Για τα τροχαία δεν φταίει μόνο ένα πράγμα! Φταίνε οι “άλλες αιτίες”. Φταίει η αδιαφορία, φταίει έλλειψη τιμωρίας, φταίει η βλακεία, η μαγκιά, το ”έλα μωρέ τώρα”, το ”πέντε λεπτά έκανα” και ”τι σε νοιάζει εσένα ρε”. Για αυτό κάθε μέρα να μετράμε τους νεκρούς μας, να μετράμε τους βαριά τραυματίες και τα εκατοντάδες ατυχήματα. Να βάλουμε μυαλό αποκλείεται. Ας βάλουμε ζώνη και κράνος. Και ο Θεός βοηθός».

kteniadakis
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να καταργηθει κοπελια η τσικουδια δια νομου να γλυτωσετε τα τσεφαλακια σας! Αφου δεν την αντεχετε τι την κατεβαζετε μωρε?

  2. Ψέματα. Κανένα τροχαίο δεν έγινε, ο τσοκαροιός φταίει

  3. Πανδημία Τρακαροϊού…
    Κλείσε τους όλους μέσα και να βγαίνουν ένας ένας αφού πρώτα στείλουν ες εμ ες…..

Comments are closed.