Κούλης και Εβραίος κερδοσκόπος Μπουρλά της Pfizer, έβαλαν την Εισαγγελία να μας κάνει “ντα”; Πάμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ να ξεσκεπάσουμε απατεώνες και κλέφτες της πανδημίας, Μαύρο φίδι που σας έφαγε…

Κοινοποίηση:
makeleio20-11-mpourla

Με εννιά ημέρες καθυστέρηση παρενέβη τελικώς χθες η Εισαγγελία (εφόσον προηγουμένως εκλήθη επιτακτικά από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο [ΚΙΣ] να υποταχθεί στις εντολές!) για να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για όσους διακινούν επικίνδυνες, για τη δημόσια υγεία, θεωρίες σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού. Το θέμα δεν μας αφορά. Μας αφορά μόνον επί της προστασίας της Δημοσίας Υγείας. Μέχρι εκεί.

Βεβαίως, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας που παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας άλλαξε λίγο το θέμα, καθώς υπήρχε κίνδυνος να διασυρθεί (ως θεσμός) αν υιοθετούσε αυτολεξεί τα όσα ζητούσε «δημοκρατικά» το ΚΙΣ.

Στις 10 Νοεμβρίου το ΚΙΣ ζητούσε την κατάργηση της ελευθεροτυπίας σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Καλούμε τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να παρέμβουν άμεσα και αποφασιστικά διότι το μένος και το μίσος κατά των Εβραίων, που εξέπεμψε σήμερα η φυλλάδα ”Μακελειό”, ξεπέρασε πλέον κάθε όριο ανοχής που θα μπορούσε να διαθέτει η Δημοκρατία στο όνομα της ελεύθερης έκφρασης και της διακίνησης ιδεών».

Στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ- ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πάντως η άποψη μου οτι η επίθεση είχε σχέση ΚΑΙ με το «Κούλα» δε μου το βγάζετε από το μυαλό!!
    Το εξώφυλλο περί Κούλας (12/11/2020)
    Περί Μπουρλά και PFIZER (10/11/2020)
    Ποιο είναι πιο κοντά???
    Το ένα ✋ νίβει τ’αλλο!!!!
    Υ.Γ.Πάντως κατά τη γνώμη μου αυτό περί Κούλας δε χρειαζόταν!! Ήταν περιττό!!
    Γιατί να προκαλείτε επιπλέον μίσος σε βάρος σας?? Ήθελα να σας το πω από τότε αλλά το θεώρησα άσκοπο. Τώρα το λέω γιατί επιβεβαιώθηκα!!

  2. είναι δύσκολες οι αποφάσεις για μια κυβέρνηση η οπαία περνάει αποφάσεις μαζι των στρατο ,ο κοσμος διακατέχετε από άρνηση γεγονοτων αυτό είναι σωστά η λάθος το σίγουρο είναι ένα η Ελλάδα πέρασε ένα χρονο τωρα μια εμπόλεμη ζωνη γεγονοτων και συνεχιζει χωρείς φως από πουθενά , ολοι μαζι φταινε ,ακομα και το εμβόλιο είπαν 1 Νοέμβριου και ακομα να φανεί το ,να πούμε δρουν ολοι επικίνδυνα δια την δημοσία υγεία είναι σίγουρο ,το να σκεφτούμε σε οποιαδήποτε θρησκεια ο θεος και να πράττουμε την πράξης είναι καταστροφικά ,ο κοσμος η ανθρωπότητα περνάει σε αλλα χερια παντού γυρω μας βλέπουμε προωθούν δικους τους οπου και να ανήκουν θρησκευτικά πολιτικά λίστες ντροπές φετινών πανελλήνιων ολοι οι γονεις δημοσίου τομέα πέρασαν τα παιδια τους ,,,ο κοσμος φεύγει σήμερα του δένετε ποιο ευκολά η δυνατότητά να αποφασίσει η Ελλάδα χωρις Μεγάλες βιομηχανίες λανσάρουν συνεχεία πλατφόρμες τα παντα κλίνουν και ολοι κωφεύουν και μέχρι σήμερα δεν έχουν δωσει λίστα πόσοι πέθαναν από Καρκίνο άλλες ασθένειες τροχαία κλπ μια φαγομαρα που δεν θα βγει σε καλο προσωπικά δεν εχω κατι με το Ισραηλ υπαρχει και φτωχεια και εκει ,,,,,,,,,,,,,, δεν θελω να αγοράσουν υδάτινους πορους Ελλάδα είναι το τελευταίο που μας έμεινε αυτό και τα σπίτια μας ακομα για να θεωρούμαστε Ελληνες ,,,αλλιώς η πεθάνουμε η φεύγουμε ,και κατι οσο και να λένε ότι μπορούν να ενώσουν τους Ελληνες παγκόσμια κάνουν λαθος άλλο ο ελληνας εδώ άλλος αυτος που βγήκε της κρίσης και άλλο αυτος που είναι χρονιά εξωτερικο αυτήν την διαφορα δεν θα την πιάσουν ποτέ

  3. Σκεφτόμουνα τώρα το σχόλιο μου,το οποίο αποδεικνύει τη βλαβερότητα όλων των εμβολίων ως προς την τοξικότητα των περιεχομένων τους που απορρίπτετε(δικαίως βάσει αυτών των επιθέσεων που δέχεστε) διαρκώς!! Σε περίπτωση που τα βγάζατε αυτά εξωφύλλο(θα βρίσκατε κάποιους γιατρούς που θα τα επιβεβαίωναν γιατί είναι αλήθεια) τι θα συνέβαινε??
    Υπήρχε περίπτωση όλοι οι λάθρο του ΚΥΤ Μόριας να έπαιρναν αυτοκίνητα από τους Μητσοτάκηδες (έχουν παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα) και να έπεφταν «τυχαία» πάνω στ αυτοκίνητα όλων όσων δουλεύουν στο μακελειό!!
    Εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά!!
    Η αλλαγή στη ζωή όλων μας τον τελευταίο χρόνο είναι τόσο μεγάλη που ίσως θα πρέπει ν αναρωτηθούμε αν εξακολουθούμε να ζούμε στον ίδιο πλανήτη!!

  4. Κι εγώ, ως ΄Ελλην πολίτης, αιτούμαι από τις Αρχές της Ελλάδος να ερευνήσουν την νομιμότητα λειτουργίας, εντός της Πατρίδος μου, ενός ισραηλιτικού συμβουλίου, έχοντος (με απόφαση της κυβέρνησης του 1969 -της οποίας κυβέρνησης όλες οι αποφάσεις ακυρώθηκαν, λόγω καταλήψεως της εξουσίας με στρατιωτικό πραξικόπημα-) την θέσιν του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (τουτέστιν Κρατικού), θέτοντας, παράλληλα, στην διεύθυνση του ΚΙΣ δύο βασικά ερωτήματα, τα οποία χρήζουν αντιστοίχων απαντήσεων :
    – Λειτουργεί στο Ισραήλ, αντίστοιχο Κεντρικό Ελληνικό Συμβούλιο, ως ΝΠΔΔ ;;;
    – Στα κείμενα του ταλμούδ (ιερό βιβλίο των εβραίων), περιέχεται κάποια αναφορά, αφορώσα τους ΄Ελληνες ή τους Χριστιανούς ή τους ΜΗ εβραίους ;;; Και εάν περιέχεται, τί είδους αναφορά είναι αυτή και ποιά συναισθήματα προάγει ;;;

Comments are closed.