Κουνγκ Φου-Αστυνομικός δέρνει συναδέλφους που πάνε να τον συλλάβουν [BINTEO]

Κοινοποίηση:
22851430_0_0_1001_563_1920x0_80_0_0_b4cf0c61d7db677380207e1040c10310

Στο περίεργο βίντεο που ανέβηκε στα social media κι έγινε viral φαίνεται ένας αστυνομικός να κάνει κάποιες εντυπωσιακές κινήσεις Κουνγκ Φου, ενώ άλλοι αστυνομικοί επιχειρούν να τον συλλάβουν.
Στην αρχή, ο άντρας καταφέρνει να ρίξει μερικά χτυπήματα, κάνοντας τους συνάδελφούς του να σκορπίσουν, όσο το συγκεντρωμένο πλήθος ζητωκραυγάζει με το παράξενο θέαμα που αντικρύζει.
Αμέσως μετά, όμως, ο «μεθυσμένος μάστερ του Κουνγκ Φου» πέφτει στο έδαφος εξαντλημένος.
Τελικά, ένας άλλος αστυνομικός του ρίχνει σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο και ο άντρας μένει στο έδαφος κουνώντας το κεφάλι του εξουδετερωμένος.

«Το περιστατικό συνέβη στον τερματικό σταθμό λεωφορείων Mitchells Plain Town Centre την Πέμπτη. Η αστυνομία του Κέιπ Τάουν ανέφερε ότι ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου η κατάστασή του παρακολουθείται» γράφει το σχόλιο του βίντεο στο Twitter.
«Αφήστε με ήσυχο, θέλετε να με συλλάβετε; Τι θέλετε να κάνετε; Δεν δουλεύω πια γι’ αυτούς, απλά έχω τη στολή» ακούγεται να φωνάζει ο άντρας στο βίντεο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική, Τζόσεφ Σβαρτμπόι, η διοίκηση της αστυνομίας έχει υπόψη της το συμβάν και πρόσθεσε ότι άντρας στο βίντεο νοσηλεύεται.
«Να έχετε υπόψη σας ότι το βίντεο είναι υπόψη της αστυνομικής διοίκησης και γνωρίζουμε για το μέλος της αστυνομίας που υπηρετεί στον τερματικό σταθμό λεωφορείων που συμπεριφέρθηκε εκτός εαυτού» σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ο άντρας μεταφέρθηκε σε ιατρική εγκατάσταση για βοήθεια και πραγματοποιείται εσωτερική έρευνα» πρόσθεσε ο Τζόσεφ Σβαρτμπόι.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να σχολιάζουν με χιούμορ το ασυνήθιστο περιστατικό με τον διαταραγμένο αστυνομικό.
«Lol, αυτό είναι ξεκαρδιστικό!» σχολίασε κάποιος χρήστης για τον μάστερ του Κουνγκ Φου.
«Ο αστυνομικός μόλις είχε δει ταινία πολεμικών τεχνών κι επηρεάστηκε» έγραψε με χιούμορ ένας άλλος σχολιαστής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: