Κορωνοϊός: Σε έξι γλώσσες η ενημέρωση της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

Κοινοποίηση:
fylladio-odigies

Στην έκδοση οδηγιών σε έξι γλώσσες για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Με σύνθημα «Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε / Ασπίδα μας, η γνώση» η ΓΓΠΠ, σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και με σκοπό την παροχή έγκυρης ενημέρωσης στους πολίτες, προχώρησε στην έκδοση οκτώ οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, από σήμερα αυτό το υλικό βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά και περσικά, ώστε όλοι όσοι διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στην Ελλάδα να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η ΓΓΠΠ βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το γραφείο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην Αθήνα, στον οποίο απέστειλε τις οδηγίες, καθώς και με το υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να ενημερωθούν οι ξένες πρεσβείες που εδρεύουν στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βασ το θεμα ειναι να πανε στα σπιτια τους καλυβες οτι ειναι αυτα ολοι οξω οξω!¡!!

  2. Αυτο ειναι το θεμα τωρα; Οι καφροι που γυρισαν απο τα ταξιδια τι εκαναν;αγκαλιαστηκσνε και φιληθηκανε με 50 και 200 που θα ηταν στο αεροπλανο;αντε και στο δ…λο

  3. Έχουμε 6 επίσημες γλώσσες και δεν το ξέρουμε; Μόνο στα Ελληνικά έπρεπε το σποτ να είναι,άντε και στα Αγγλικά για τους Τουρίστες !!!!!!!!

Comments are closed.