20/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Συναγερμός! Κορωνοϊός: Περισσότερα από 120 άτομα θετικά στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο πλοιοκτήτης Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη στον Ευαγγελισμό

Κοινοποίηση:
1

Θετικά στον κορονοϊό είναι πάνω από 120 δείγματα που ελήφθησαν από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται σε καραντίνα ανοιχτά του Πειραιά.

Η στρατηγική που θα εφαρμοστεί για τη διαχείριση των περιστατικών, αναμένεται να αποφασιστεί απο τις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Τα δείγματα των 383 επιβαινόντων λήφθηκαν την Τετάρτη από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μετά τον εντοπισμό αρχικά 20 κρουσμάτων.

Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο επιβαίνουν 34 άτομα που αποτελούν το πλήρωμα του πλοίου και οι άλλοι 349 ναυτικοί διαφόρων εθνικοτήτων μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε ναυλωθεί και μετέφερε ναυτικούς για να επανδρώσουν άλλο πλοίο στην Ισπανία βρίσκονταν εδώ και ημέρες αρόδου στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της από 21/03 υπουργικής απόφασης με περιοριστικά μέτρα για τους κατάπλους των σκαφών και των πλοίων στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε ναυλωθεί από εταιρεία της Μάλτας και Τούρκο ιδιοκτήτη να μεταφέρει στην Ισπανία 349 ναυτικούς μεταξύ των οποίων και τους δύο Έλληνες προκειμένου να επανδρώσουν άλλο πλοίο εκεί. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταπλεύσει εκεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβάλλει οι αρχές της Ισπανίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Έτσι το πλοίο πήρε εντολή από την ναυλώτρια εταιρεία να μεταφέρει τα πληρώματα στην Τουρκία αλλά οι τουρκικές αρχές επέτρεπαν μόνο τους Τούρκους υπηκόους να αποβιβαστούν στο τουρκικό έδαφος, με αποτέλεσμα το πλοίο να παραμένει εδώ και καιρό έξω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καλά τους Τούρκους γιατί δεν τους άφησαν να βγουν στην Τουρκία.. 150 άτομα ήταν..

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΑΝΕΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ….ΕΓΙΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΝ ΛΕΣΒΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΧΑΝΙΑ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝΑΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑΥΛΩΝΕΙ ΕΝ ΜΕΣΟ ΠΑΝΔΟΙΜΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΛΥ ΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ????ΣΤΙΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥΝΕ ΤΥΝΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ…….ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΝ….ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ Γ..ΜΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ……….ΚΗΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΟ??????Η ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……….

  3. Aπό πότε ο γυιός του Σήφη ( 1929-2002) , επιχειρηματίας με εξωχώριες στην Κύπρο. Γιδοβοσκός ο πατέρας του.
    Οι αμερικανοί κατασκεύασαν ως επιχειρηματία τον θείο του Νικόλαο Βαρδινογιάννη (1931-73)πρώην υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, βασικά του Ισραήλ.
    Ο Βαρδής μας προέκυψε λόγω του προώρου θανάτου του αδελφού του. Απότακτος πλωτάρχης αυτός και μόνιμος υπηρέτης ξένων συμφερόντων.

    1. ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΕΟΙ Οι καταστροφεις της Ελλαδος……………..ανθελληνες αυτοι που τοποθετουναι τα πολιτικα σκουπηδια στις αναλογες θεσεις αναλογα με τα συμφεροντα τους……………..Γι αυτο παμε απο το κακο στο χειροτερο…….Τωρα μας φερνουν με τα κωλοκαραβα τους και Κορωνοιο………………..

  4. και γιατι ο καπετανιος δεν κατεβασε τους τουρκους οπως δεχοταν η τουρκια?
    κατι αλλο παιζει!!!!!!!

  5. Ενα παραδειγμα θα φερω πως κολλαει ο ιος ενας ασυμπτωματικος κολλαει δυο ατομα τα δυο κολλανε δωδεκα ατομα και απο αυτα τα τρια πεθαινουν ο πρωτος ασυμπτωματικος ζει κανονικα ειναι πραγματικο το παραδειγμα.

    1. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ…ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΩ

Comments are closed.