Κορωνοϊός: Ξεκινούν χιλιάδες rapid test σήμερα στην Θεσσαλονίκη -Συνάντηση Αρκουμανέα με Ζέρβα και Τζιτζικώστα

Κοινοποίηση:
koronoios-ellada-eody-681x426

Χιλιάδες δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό, θα πραγματοποιούνται σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει δωρεάν τεστ στους πολίτες, στη Νέα Παραλία και συγκεκριμένα στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Η Θεσσαλονίκη είναι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων καθώς χθες μόνο εντοπίστηκαν 384. Η συμπρωτεύουσα είναι προ των πυλών ενός lockdown καθώς οι ειδικοί αναμένεται να εισηγηθούν να τεθεί σε καραντίνα η Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη ο Αρκουμανέας, συναντά Ζέρβα, Τζιτζικώστα

Σήμερα μάλιστα, στην πόλη θα βρεθεί και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Ζερβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για να συζητήσουν για την πανδημία και τα μέτρα που αναμένεται να παρθούν για να περιοριστεί ο ιός. Οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να εισηγηθούν σήμερα να περάσει η Θεσσαλονίκη στο επίπεδο 4 του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας, καθώς τα κρούσματα μέσα σε δύο εβδομάδες έχουν εκτοξευτεί επικίνδυνα.

Δεν έχει περάσει πάνω από μήνας εξάλλου, που ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ως το καλό παράδειγμα την Θεσσαλονίκη, ενοχλημένος τότε από την μη τήρηση των μέτρων στην Αττική, αλλά μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τα πάντα έχουν αλλάξει και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, είναι πολύ κοντά σε ένα lockdown.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: