Κορωνοϊός: Μήπως στις ΗΠΑ ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Εικόνα – ΣΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
topless-blonde-sunbather

Στην Αμερική, όλα κυλούν σχετικά με ηρεμία.

Μπορεί οι δρόμοι να μην είναι τόσο γεμάτοι, όπως συνηθίζουμε π.χ. να βλέπουμε στη Νέα Υόρκη, αλλά οι Αμερικάνοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για τον κορωνοϊό.

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τι συνέβη στην Φλόριντα με τους λουόμενους.

Και τώρα δείτε τι γίνεται στην Καλιφόρνια…

kalifornia_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Το θεμα εδω εχει τα περισσοτερα σχολια γιατι ολα τα λιγουρια επειδη ειδατε την κ@@λαρα κανατε κλικ..χαχα

  2. ΓΑΛΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ..ΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 14

    ΧΑΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

  3. Τίποτα δεν ξέρουν. Απλά ο Κορονοιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες άνω των 26 βαθμών Κελσίου.

  4. Πως κατάντησε έτσι η Αμερική. Παλιότερα πήγαιναν Έλληνες ως μετανάστες με 10 δολάρια στην τσέπη και έφτιαχναν την ζωή τους από το μηδέν. Τώρα διαβάζεις παντού δολοφονίες, εκτελέσεις σε σχολεία, βία και διαφθορά. Κρίμα.

  5. Δεν είναι έτσι παντού, εδώ στη Νέα Υόρκη κλειστίκαμε στα σπίτια μας, δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε και εάν πάμε στη Φλοριντα θα μας βάλουν σε 14 μέρες καραντίνα. Υπάρχουν ελάχιστα τέστ για κορωνοιό και εξετάζουν μόνο τους βαριά αρρώστους. Είχαμε δύο μήνες να προετοιμαστούμε αλλά δυστυχως για μας στις ΗΠΑ έχουμε τον Τράμπ που είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία αυτού του έθνους.

    1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ WWII. ΞΥΠΝΑ ΣΤΟΚΕ.

      1. Ο Τράμπ σε τρία χρόνια ανεβασε το χρέος των ΗΠΑ απο τα 20 στα 31 τρισεκατομμύρια δολ.εχει χρεοκοπησει πολλές δικές του επιχειρήσεις και δεν πλερώνει καθόλου φόρους για δεκαετίες, ειναι μεγάλος ναρκισσιστής και δεν ακούει κανένα ή θέλει να εξοντώσει με τον κορωνοιο εμάς τους γέρους. Έχω δουλέψει και πληρώνω φόρους για 50 χρόνια εδώ και δεν θα φύγω επειδή το θέλεις εσύ. Εσείς στον Καναδά έχετε ποιο ανθρώπινο σύστημα υγείας.

        1. Ανόητε, οι Καναδοί έρχονται στις ΗΠΑ γιά θεραπεία όταν τα βρίσκουν σκούρα, γιατί το σύστημά τους τους βάζει και περιμένουν μήνες γιά σοβαρές εγχειρήσεις.

          Αρχιβλάκα, ο πρόεδρος έφτασε την οικονομία στο καλύτερό της επίπεδο τα τελευταία 70 χρόνια, πριν την πανδημία, και είναι ο καλύτερος γιά να την επανεφέρει και μετά τον κορωνοιό.

          Πανηλίθιε, μόλις 5 επιχειρήσεις του από 500+ έπεσαν έξω. Και είναι ένας πετυχημένος δισεκατομυριούχος βρε χαμένε! Εσύ πόσες πετυχημένες επιχειρήσεις έφτιαξες;

          Βρε αρχιψεύταρε, ποιός σου είπε πως θέλει «εξοντώσει με τον κορωνοιό εμάς τους γέρους»?

          Τι χαμένο κορμί που είσαι βρε γελοίε!

    2. ΟΥΤΕ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ,,,ΣΑΝΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣΑΝΦΑΓΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟ

    3. Ρε αποδημε τι εκανε τοσους μηνες ο Κουομο και μαλακωτος δημαρχος ολα ανοιχτα ητανε, για τραβα εξω απο το Ελμχορστ Νοσοκομειο να δεις τα κορασον που είναι στην ουρα για εξεταση
      γιαυτους υπαρχουν τεστ; Αντε μας ταχετε πρηξει με τον Τραμπ δεν κανει τουτο δεν κανει εκεινο.
      πριν ακομα γινει η πανδημια οι δημοκρατικοι λεγανε να γινει κατι να καταστραφει η οικονομια για να μη ξαναβγει ο Τραμπ, δηλαδη να πεινασει ο κοσμος για να κανουν τα δικα τους οι ανωμαλοι.

  6. Τι λέτε? Έχω φίλη στην Καλιφόρνια. Εδώ και 2 εβδομάδες δυσκολεύονται να βρουν κρέας και υπάρχουν μόνο κρεατοσκευασματα για αγορά, μόνο σαλάμια και τέτοια. Υπάρχει έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης στα σούπερ μάρκετ και αυστηρός περιορισμός κυκλοφορίας. Είναι σε πανικό, ποιές παραλίες? Εκτός αν ξεχύθηκαν οι Μεξικανοί λάθρο, που έχουν γεμίσει την Καλιφόρνια στις παραλίες. Δεν είναι έτσι καθόλου.

  7. Υπάρχουν πολλοί ΜΑΛΑΚΕΣ ανεύθυνοι και στίς ΗΠΑ. Τα σχολεία έκλεισαν και τα τσογλάνια έτρεξαν στήν Florida .. Μπάς και γαμήσουν… γιατί σου λένε τα μαλακισμένα εμείς δέν κινδυνεύουμε… Παντού υπάρχουν βλάκες-μαλάκες-εγωκεντρικοί ….. και λοιπόν τί τό περίεργο?

  8. εκει λεγεται προφανως κολονοιος απο οτι βλεπω.

Comments are closed.