ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΩΒΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟ – ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

Κοινοποίηση:
1

Πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα από το Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας του Ισραήλ


Το Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας του Ισραήλ (IIBR) ολοκλήρωσε μια πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα, εντοπίζοντας ένα αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

«Είμαι περήφανος για το προσωπικό του Ινστιτούτου, το οποίο έχει κάνει μια σημαντική ανακάλυψη», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ναφταλί Μπενέτ τη Δευτέρα, έπειτα από επίσκεψή του στο εργαστήριο που έχει την έδρα του στο Ness Ziona, γράφει η εφημερίδα Jerusalem Post.

Το IIBR εργάζεται τώρα για να κατοχυρώσει την ευρεσιτεχνία και να εξασφαλίσει την εμπορική της ανάπτυξη, προστίθεται, ενώ αναφέρεται ότι όλες οι νομικές διαδικασίες θα συντονίζονται με το υπουργείο Άμυνας.

«Αυτό το επιστημονικό επίτευγμα έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει πρόοδο για τη θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό και δεν είναι εμβόλιο για ευρεία χρήση», προστίθεται στη δήλωση.

Τον περασμένο μήνα, το IIBR ανακοίνωσε ότι είχε αρχίσει να δοκιμάζει ένα δοκιμαστικό εμβόλιο για τον COVID-19 σε τρωκτικά.

Εν τω μεταξύ, το IIBR και η πόλη Yeroham, ανακοίνωσαν χθες, Δευτέρα, ότι σχεδιάζουν να ανοίξουν την πρώτη εγκατάσταση παραγωγής εμβολίων του Ισραήλ, σε συνεργασία με κάποια από τις διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες, σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών αρχών.

Σύμφωνα με στοιχεία του Worldometer, στο Ισραήλ έχουν καταγραφεί συνολικά 16.506 κρούσματα και 258 θάνατοι από τον κορωνοϊό. Την ίδια στιγμή έχουν αναρρώσει 11.843 άτομα, ενώ τα ενεργά κρούσματα είναι 4.405. Τα εργαστηριακά τεστ στη χώρα ανέρχονται σε 53.902 ανά 1 εκατ. πληθυσμού. Κατά μέσο όρο, το Ισραήλ καταγράφει 30 θανάτους και 1.907 κρούσματα ανά 1 εκατ. πληθυσμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εμ? Περιούσιος Λαός είναι αυτός! Όλα τα θαύματα από κει ξεπηδούν! Και θρησκείες και πολιτικές και πόλεμοι και τράπεζες και δολοπλοκίες κι επιστήμες και τέχνες και γράμματα! Ζήτω οι βοσκοί της ερήμου! Μπεεεεε!

  2. Το ερώτημα είναι :

    Οι άλλοι επιστήμονες στον κόσμο δεν ξέρουν να απομονώσουν αντισώματα ?

    Ή κάτι ξέρουν οι εβραίοι από την αρχή και το ‘βγάζουν’ τώρα στη φόρα για εκμετάλλευση…

    νομίζω ότι είναι εκτεθημένοι σε σοβαρές υποψίες….

  3. Το ΙΣΡΑΗΛ δεν ήταν Ό ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ του Θεού που υπεράσπιζε με πάθος ο Ιησούς Χριστός?

  4. Τα κακά νέα ποια είναι ΓΑΤΆΚΙΑ.
    Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΈΤΣΙ ΕΊΠΕ ΜΠΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  5. Οι Άγιοι τόποι πού είναι;
    Από εκεί δεν ήρθαν στην Ελλάδα “κορωνιασμένοι” οι Έλληνες προσκυνητές;
    Έχουν και τι μαχαίρι και το καρπούζι λοιπόν……
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  6. Μας έσωσαν οι οβραίοι. Να δώσουν το φάρμακο παντού εκτός των Γερμανών, που είναι φίλοι μας. Σε αυτούς να υπάρχει μια μικρή χρέωση 10.000 ευρώ η δόση.

  7. Δε πιστεύω σε κλισέ ούτε θεοποιω ανθρωπους.Μόνο όταν καποιο κλισε
    συμφωνεί με τις απόψεις μου το αναφέρω:
    “Ιατρέ, θεράπευσε τον εαυτό σου: έτσι θα γιατρέψεις και τον ασθενή σου. Άσε να είναι το καλύτερο θεραπευτικό του βοήθημα το να δει με τα ίδια του τα μάτια ποιος τον κάνει καλά”.
    Συμβουλη για ιδανικές κοινωνίες κι όχι για
    γήινα μπουρδέλα!!
    Σκάνδαλο στο Ισραήλ! O Αντιπρόεδρος της ισραηλινής βουλής (Knesset) διευθύνει μπουρδέλο με διάθεση ναρκωτικών!

  8. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ…Η ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ “ΕΜΒΟΛΙΟ” Η Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ!

  9. Μερες τωρα αναρωτιομουν, πως δεν ακουγεται! Λες και δεν ξερω, οτι τους λακκους, στην Ανθρωποτητα, τους ανοιγουν διαχρονικα, απο το παρασκηνιο! Και παντα, φταινε οι αλλοι! Ουδεποτε, αυτοι! Εμβολιο ή δεν ξερω τι αλλο και μαλιστα, απο το Ισραηλ! Που απροκαλυπτα, ζητησε και τσιπακια, με προσχημα, τον ” Στεμματοιο”! Ειπαμε! Με “Προσχηματα”, λειτουργει η “Φαμπρικα”! Ε! Δεν πατε, καλα! Τρελλος παππας, σας βαπτισε!
    Παμε, παρακατω!
    – Υπουργος Υγειας του Ισραηλ: Ο “Μεσσιας” θα μας λυτρωσει απο τον κορονοιο!
    – Στο Ισραηλ θεωρουν πως η θεραπεια στον κορονοιο θα ερθει απο τον τριτο ΝΑΟ!
    (Παλι καλα, που δεν θα ερθει, απο το τριτο, το μακρυτερο! Που προσωπικα, προτιμω!)
    – Ραββινος του Ισραηλ. Για τον κορονοιο. Η λεξη “Κορωνα” που σημαινει στεμμα μας θυμιζει πως το αληθινο στεμμα του κοσμου λειπει ακομα!
    Υγ. Τους κακομοιρους, τους λυπαμαι! Η Λεπρα, στο dna, αφηνει τελικα, πολλα κουσουρια!

    1. O MΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ…ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΞΑΝΑ…ΘΑ ΑΡΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ(ΑΡΠΑΓΗ νο 1)…ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ!ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΤ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ…Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ!

    2. Από εκεί ήρθαν οι πρώτοι ασθενείς στην Ελλάδα.
      Βρε μπας και τους τον φύτεψαν;;;
      Εκεί, όλα αυτά τα ξέρουν…

      Αγγελική Αχαρναί

    3. Πολύ ωραία μας τα λες και εσύ ξεχνώντας βέβαια να πας πείς το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!Ο Χριστιανισμός έχει τις ρίζες στην ΕΒΡΑΙΚΗ θρησκεία και όποιος δεν το παραδέχεται είναι η αγράμματος η απλά ΑΣΧΕΤΟΣ!!!Οι πραγματικοί Έλληνες είναι Παγανιστές και πιστέυουν στους 12 Θεούς!!!Αυτή είναι η πραγματική θρησκεία των Ελλήνων.Τι δουλειά έχει άραγε ένας Έλληνας με τις Εβραϊκές θρησκείες όταν έχει το ιερό φως του τρισμέγιστου Απόλλωνα να τον καθοδηγεί!!!ΥΓ.Δικαιωμά είναι να δέχεσαι τον Χριστιανισμό που έχει και την καθαρά ΕΒΡΑΙΚΗ παλαιά διαθήκη.Αλλά είναι πραγματικά αστείο κάποιος που στην ουσία προσκυνάει τους Εβραίους να τα βάζει (δήθεν) με το Ισραήλ.

  10. Μπραβο στην φυλη των Σταυρωτων του Δημιουργου μας Ιησου Χριστου.Νομιζω οτι ειναι και οι καταληλοι να ηγηθουν μιας παγκοσμιας κυβερνησης σε πολυ λιγα χρονια

Comments are closed.