Κορωνοϊός: Αναστέλλει τις συνεδριάσεις ως τις 4 Απριλίου και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Κοινοποίηση:
arxiprostasias-dedomenon

Οι δημόσιες συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αναστέλλονται έως τις 4 Απριλίου εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση:

“ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Ανακοίνωση για αναστολή συνεδριάσεων της Αρχής από 16.3.2020 έως και 3.4.2020

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενημερώνει ότι λόγω της υποχρέωσης λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στο πλαίσιο των ρυθμίσεων της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ Α ́ 55), κατόπιν απόφασης του Προέδρου της, δυνάμει των άρθρων 2 και 6 του Κανονισμού Λειτουργίας της Αρχής (ΦΕΚ Β ́336/2000), αναστέλλονται οι δημόσιες συνεδριάσεις της Ολομέλειας και του Τμήματος της Αρχής από τη Δευτέρα 16.3.2020 έως και την Παρασκευή 3.4.2020”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακου αναστέλλονται ! Θά έπρεπε νά συνέλθουν εκτάκτως γιά τήν κατάργηση τής μπούρδας τής απαγόρευσης τής δημοσιοποιησης τών στοιχείων των φορέων του Κορωνοϊού λογω προσωπικων δεδομένων. Δεν βλεπουν ότι υπεύθυνοι πολίτες όπως ο Μαρινακης και άλλοι πήραν προς τιμή τους, μόνοι τους τήν πρωτοβουλία που εξυπηρετεί τήν Δημόσια Υγεία ;

Comments are closed.