Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο από τα Ανώγεια – Κανένα ίχνος του παρά τις έρευνες

Κοινοποίηση:
lako

Συνεχίζονται οι στιγμές αγωνίας για τον 52χρονο κτηνοτρόφο Κώστα Λίβα, ο οποίος αγνοείται  από το βράδυ της Δευτέρας 10/9, όταν και αποχώρησε από το σπίτι του στα Ανώγεια Λακωνίας.

 

Μέχρι στιγμής οι εκτεταμένες έρευνες παραμένουν άκαρπες σε μια δύσβατη, ορεινή και αχανής περιοχή, όπως αυτή του κεντρικού Ταϋγέτου. Οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στα ίχνη του κτηνοτρόφου.

Την περασμένη Τρίτη, ο αδελφός του με τον οποίο ζούσαν μαζί, βρήκε μια πολυσέλιδη επιστολή, όπου ο κτηνοτρόφος φέρεται να εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισής του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και οργανώθηκε επιχείρηση προς εντοπισμό του και λίγο αργότερα το όχημα του 52χρονου εντοπίστηκε σταθμευμένο στην περιοχή «Πέντε Αλώνια» (κοντά στις πηγές Μαγγανιάρη) στον Ταΰγετο, σε υψόμετρο 1.400 μέτρων. Το όχημα φαίνεται ότι ήταν ξεκλείδωτο, ενώ μέσα εντοπίστηκαν κιάλια και ένα παντελόνι.

Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί, πεζοπόρο τμήμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, τμήμα της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, καθώς και 11 διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Στην επιχείρηση, επίσης, από αέρος συνδράμει ελικόπτερο Α.Β. της Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, κατά τις έρευνες τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης.

Πηγή: lakonikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: