Κορονοϊός: Ασθενής εμφάνισε τρίωρη ΣΤΥΣΗ και πέθανε μετά από επιπλοκή του ιού

Κοινοποίηση:
STISI

Ένας 69χρονος από το Οχάιο των ΗΠΑ, υπέφερε από τρίωρη στύση λόγω μίας σπάνιας επιπλοκής του κορονοϊού. Ο ασθενής κατέληξε στη ΜΕΘ.

Ένας 69χρονος από το Οχάιο των ΗΠΑ, διαγνώστηκε με πριαπισμό ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω κορονοϊού από το περασμένο φθινόπωρο.

Ο ασθενής  που ήταν παχύσαρκος, μπήκε σε αναπνευστήρα ενώ η κατάστασή του επιδεινωνόταν και οι πνεύμονές του άρχισαν να καταρρέουν μετά από 10ήμερη θεραπεία.

Οι γιατροί, σύμφωνα με την Daily Mail, τον τοποθέτησαν μπρούμυτα επί 12 ώρες προκειμένου να εφαρμόσουν μία εξειδικευμένη χειρουργική τεχνική για να βγάλoυν τον αέρα από το σώμα του αλλά όταν τον επανέφεραν ανάσκελα, διαπίστωσαν ότι είχε στύση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, όπως έγραψαν στο The American Journal of American Medicine, πίστεψαν ότι ο κορονοϊός προκάλεσε θρόμβωση στο πέος του ασθενή. Για να τον ανακουφίσουν, του έβαλαν πάγο στα γεννητικά του όργανα ωστόσο η στύση επέμενε.

Έτσι, αναγκάστηκαν να τραβήξουν το αίμα από το πέος του με ένεση. Οι πνεύμονες του ασθενή τελικά δεν άντεξαν και ο ασθενής κατέληξε στο κρεβάτι της ΜΕΘ, μετά από αυτήν την επιπλοκή του ιού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: