Κορδελιό: Αναβλήθηκε το μάθημα λόγω… καλοριφέρ

Κοινοποίηση:
sxoleio_ape

Οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, έσπευσαν εκτάκτως σήμερα το πρωί στο σχολείο, καθώς με σημαντική καθυστέρηση, ενημερώθηκαν ότι μάθημα δεν θα πραγματοποιηθεί, διότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με τα καλοριφέρ, σε μέρα που το θερμόμετρο σταμάτησε μόλις λίγους βαθμούς πάνω από το μηδέν (3 βαθμούς Κελσίου).

Μάλιστα, η ανακοίνωση που ενημέρωνε τους γονείς αναφορικά με το πρόβλημα, δημοσιεύτηκε μόνο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και βγήκε περίπου στις 10 το πρωί, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω τεχνικού προβλήματος της ΕΔΑ δεν λειτουργούν σήμερα τα καλοριφέρ στο σχολείο. Όποιος γονιός επιθυμεί κι έχει τη δυνατότητα, μπορεί να πάει να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο. Το πρόβλημα μπορεί να διαρκέσει μέρικές μέρες. Θα μας ενημερώσει ηλεκτρονικά ο διευθυντής”.

Όπως ήταν φυσικό όσοι γονείς είχαν τη δυνατότητα, έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο καθώς με τέτοιες θερμοκρασίες είναι αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς μάθημα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα παράπονα για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην ενημέρωση, ενώ για το συγκεκριμένο ζήτημα ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δεν έχει εκδόσει ακόμη ανακοίνωση ούτε για το αν θα λειτουργήσει το σχολείο αύριο, αλλά ούτε και για να εξηγήσει τους λόγους που εν έτει 2021 υπάρχουν ακόμη σχολεία στην Ελλάδα, που δεν κάνουν μάθημα λόγω βλάβης στα καλοριφέρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: