Κομπογιαννίτες ή έτοιμο αντίδοτο; Σοκάρει δημοσίευμα από Business Insider: «Η Moderna το δημιούργησε μέσα σε… δύο ημέρες»!

Κοινοποίηση:
ezgif-7-2aad7fe3ea7a

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό της αμερικανικής εταιρείας Moderna «κατασκευάστηκε» μέσα σε δύο μόλις ημέρες! Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα του “Business Insider” αναφερόμενο στην τεχνολογία που ακολούθησε  η εταιρεία παρουσιάζοντας ποσοστό επιτυχίας στο 94,5%.


Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η διαδικασία παραγωγής του εμβολίου ήταν αναπάντεχα  σύντομη και μόνο οι Pfizer και BioNTech, (που υιοθέτησαν την ίδια τεχνολογία με την αμερικανική εταιρεία) κατάφεραν να ανακοινώσουν αποτελέσματα από τις δοκιμές τελικού σταδίου γρηγορότερα από την Moderna.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Moderna έφτιαξε το εμβόλιό της μέσα σε μόνο δύο ημέρες και αυτό τον περασμένο Ιανουάριο, όταν καλά καλά ο κόσμος δεν ήξερε καν τον… κορωνοϊό!

Τι περιθώρια μακροπρόθεσμης ασφάλειας και όχι βραχυπρόθεσμης επιτυχίας μπορεί να έχει ένα εμβόλιο που δημιουργήθηκε μέσα σε δύο μόλις ημέρες;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Προφανώς μαζί με τον ιό που έφτιαξαν, είχαν έτοιμο και το αντίδοτο για σερβίρισμα. Με το αζημίωτο βέβαια.

  2. Κάνει πάντως εντύπωση να υπάρχουν Ελληνικά αρνιά που πιστεύουν ότι ο γουρλοματης μουλαρος θα κάνει εμβόλιο στον εαυτό του και στην οικογένεια του .. Χααα ΧΑΑ χααα!

  3. Ο Καντάφι μας είχε προειδοποιήσει το 2009 “Θα δημιουργήσουν οι ίδιοι ιούς για να σας πουλήσουν εμβόλια. Μετά θα προσποιηθούν ότι χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν κάποια λύση, παρόλο που θα την έχουν ήδη”.

  4. Τι περιθώρια μακροπρόθεσμης ασφάλειας και όχι βραχυπρόθεσμης επιτυχίας μπορεί να έχει ένα εμβόλιο που δημιουργήθηκε μέσα σε δύο μόλις ημέρες;

    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
    ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΗΛΙΘΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

    1. Φίλε κάνεις λάθος. Το αντίθετο είναι το σωστό. Αν κάνει το εμβόλιο ο Μητσοτάκης και του φύγει το ηλίθιο βλέμμα αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι κανόνι και επιβάλλεται να το κάνουν 10 εκατομμύρια Έλληνες για να τους φύγει το ηλίθιο βλέμμα και να έρθουν στα σύγκαλα τους και να σταματήσουν να ψηφίζουν κόμματα του δημοκρατικού (χαχαχα) τόξου.

    2. φιλε ο κουλης θα κανει εμβολιο με νερο αποστειρωμενο,δεν ειναι χαζος να γινει πειραματοζωο

Comments are closed.