Κομοτηνή: Έτσι σταμάτησαν το κύκλωμα που μετέφερε ηρωίνη από την Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εμπλέκονται δύο διαφορετικές ομάδες – Έξι συλλήψεις μετά από συναλλαγή στη Θεσσαλονίκη – Κατασχέθηκαν 42 κιλά ηρωίνης – Τελικός προορισμός τους ήταν η Αθήνα


Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από άνδρες της Διώξης Ναρκωτικών Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης οι έξι αλλοδαποί, οι οποίοι ως μέλη δύο διαφορετικών ομάδων έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία στην Ελλάδα με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Η επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψή των έξι αλλοδαπών ηλικίας 29, 34, 37 και 53 ετών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά εντοπίστηκαν τα τέσσερα μέλη του ενός κυκλώματος να κινούνται με ΙΧ. Στη συνέχεια, οι δύο από τους τέσσερις επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα με το οποίο μετέβησαν σε άλλο σημείο της πόλης, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγή ναρκωτικών με τα μέλη του δεύτερου κυκλώματος, ηλικίας 29 και 49 ετών, τα οποία κινούνταν επίσης με αυτοκίνητο.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο δεύτερο αυτοκίνητο – μετά την παραλαβή των ναρκωτικών – οι αστυνομικοί εντόπισαν 47 συσκευασίες ηρωίνης σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους 24,44 κιλών

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου ερεύνησαν και το πρώτο ΙΧ, στο οποίο εντοπίστηκαν στο εσωτερικό των θυρών του, ακόμη 34 συσκευασίες ηρωίνης σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους 17,68 κιλών.

Εκτός από τα ναρκωτικά οι αστυνομικοί κατάσχεσαν:

– 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
– το χρηματικό ποσό των 145 ευρώ, – 480 Λέβα Βουλγαρίας και 3.900 Λεκ Αλβανίας
– πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ast06
ast05
ast04
ast03
ast02
ast01
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: