Κολάζει και… Άγιο: Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που “έριξε” το διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
7d391f_tsifteteli

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Η γοητευτική χορεύτρια σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν η Πέννυ Μπαλτατζή και ερμήνευε το γνωστό κομμάτι “το κορίτσι απόψε θέλει” και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έτσι όπως κοπανάει σαν λυσσασμένο σκυλί θα τα σπάσει όλα τα πλακάκια! Μην πέσει και το ταβάνι στο κεφάλι μας! Από τον χορό των βρωμοποδαριών της!

  2. Καθε τσουλα που σηκωνεται για τσιφτετελι στις εκπομπες αυτες ψαχνει για τον σπονσορα της βραδυας η καλυτερα τον μονιμα!Η συγκεκριμενη παντως ειναι οντως τοπ!Μονο που μεχρι να της λυσεις τα κορδονια(λουρια) για να της αρχισεις το ….μασαζ θαχει πεσει το βαρομετρικο χαμηλο……

  3. Καθε τσουλα που σηκωνεται για τσιφτετελι στις εκπομπες αυτες ψαχνει για τον σπονσορα της βραδυας η καλυτερα τον μονιμα!Η συγκεκριμενη παντως ειναι οντως τοπ!

  4. Υπάρχουν ακόμα και σε τρελένουν….
    Μπράβο ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ…..

Comments are closed.