Κοκκινάκης: «Oι δημοσιογράφοι είστε υπέρ του εμβολίου! Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Τις ενστάσεις του για το εμβόλιο του κορονοϊού εκφράζει ο Κώστας Κοκκινάκης εξηγώντας του λόγους για τους οποίους δεν θέλει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο γνωστός αθλητής του πόλο σημείωσε πως δεν είναι ο μόνος που προβληματίζεται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός αλλά και τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια», είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο,

Ο κ. Κοκκινάκης τόνισε ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

«Στη μητέρα μου, που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έλεγα να το κάνει».

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν.

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

«Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοκκινάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Ετσι κι αλλιώς απο την τσεπη του πληρωνει την νοσηλεία ρε ” Έλληνα”. Γιατι νομίζεις υπάρχουν οι εισφορές που κατακρατούνται; Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε οτι βλακεία σας κατέβει.

  2. σκουπιδι εισαγελατε, εμβολιο χωρις δοκιμές και έρευνες χρόνων δεν ειναι εμβόλιο ειναι κίνδυνος-θάνατος! Κλειστε τα βοθροκάναλα, μη βλεπετε TV, σαμποτάρετε τις εφημερίδες τους! Να πονεσουν στην τσέπη κ θα δεις μετά

  3. XAXAXA ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥΣ ΣΤΗΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΡΟ ΤΟΝ ΠΗΡΑΞΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  4. Τήν Χουντοδικτατορία τού γουρλομάτη ονομάζει ό Σιώρ Ευαγγελάτος δημοκρατία.Γιά τήν κονόμα πουλάμε τά πάντα.Κύριε Ευαγγελάτε είσαι μία δημοσιογραφική σκουληκαντέρα.
    Γιάννης Λάκων

    1. Εισαι πολυ μπροστα φιλε! Βγαζεις ματια. Λιγα λες πολλα εννοεις! Μα ποιος εισαι ρε μεγαλε!!

  5. Δεν μας κάνει εντύπωση που κολαμε γρίπη αν και έχει βγει τι εμβόλιο και το κάνουμε σαν ηλίθιοι;

    1. Πες τα ρε δικέ μου, κάθονται και βάζουν στο αίμα τους ότι μαλακία τους πλασάρουν οι φαρμακοβιομηχανίες, δεν το καταλαβαίνουν ότι όλα γίνονται για τα λεφτά και όχι για την υγεία;
      Ο πεθερός μου υγιέστατος, πρόσεχε την διατροφή του, πήγαινε κι έκανε το εμβόλιο της γρίπης, γιατί είχε εμπιστοσύνη σε αυτά που έλεγε η τηλεόραση και στους γιατρούς, μην το κάνεις του έλεγα, τίποτα.
      Σε δύο τρία χρόνια, έβγαλε οξεία λευχαιμία, τυχαίο;

  6. ολα αυτα τα καλοπληρωμενα σκουπιδια χορευουν τραγουδανε και κινουνται ΥΠΕΡ οποιου τους τα ΧΩΝΕΙ

    οΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .,.,.

    αφηστε τους να παιζουν το προπαγανδιστικο τους παιχνιδι .,.,.,η κονομα ειναι μεγαλη

  7. Ζορι-ζουρνα ο Εισαγγελατος να κανουν ολοι το εμβολιο.
    Δεν γουσταρει ο ανθρωπος ρε παλιομαλακα Εισαγγελατε…δικαιωμα του δεν ειναι;
    Ρε…τι ειν’αυτος ρε φιλε..

  8. Τί βγαίνετε σε αυτήν την πιανόλα ,να πείτε τί?Το άτομο τα πιάνει χοντρά

  9. στο 16:55 του βίντεο φαίνεται το εμβόλιο πεντακάθαρα..τι σχέση έχει με το γυάλινο μπουκαλάκι με τη μαύρη ετικέτα που έκανε ο Κούλης και οι Άλλοι?????

  10. Εισαγγελάτε τα βρήκες μπαστούνια;;; Μπράβο στον Κοκκινάκη!!!

  11. Να πεις στον κολλητο σου τον κουλη οσοι δεν θα το κανουμε και αρρωστησουμε, να μας δωσει τα λεφτα μας πισω απο τα ασφαλιστρα 20 και χρονων εργασιας! Που πληρωνουμε 800ρια και αντι για νοσοκομεια, σε ολη την Ελλαδα εχουμε μονο κεντρα υγειας! Αυτο ειναι το προβλημα τους, δεν θελουν να φανει ποσο εγκαταλελειμμενο ΕΣΥ εχουμε!Α, να δω το κολληταρι σου να πηγαινει κλαιγοντας στην μαμα μερκελ για δανεικα και αγυριστα, α να σε δω..

  12. με πλαγιο τροπο τον ταπωσε τον μαπα τον διμοσιοκαφρο

  13. ΔHMOKΡATIA EXOYMΕ ειπε το κολοβο φιδι . Κ καπου εδω σταματα το μυαλο να λειτουργει κ γη να κινειται!.

  14. Μέχρι κι ο Κοκκινακης ξύπνησε και τους κράζει !

  15. μπράβο στο φίλο, έτσι Ευαγγελάτο, ανθελληνικό σκουπίδι, θα ακούς τις πíκρες αληθειες θέλεις δε θέλεις, χρυσοπληρωμένε σκ@τομαλακα…

  16. Εντάξει, πήρες το 15λεπτο δημοσιότητας που σου αναλογεί. Τράβα τώρα στην άκρη για να γίνει το εμβόλιο σε πιο σημαντικούς ανθρώπους. Κι αν είσαι μάγκας, κάνε μια υπεύθυνη δήλωση, ότι όταν (όχι αν, εκτός αν έχεις κάνει συμβόλαιο με το χάρο ή είσαι αθανατος) αρρωστήσεις, θα πληρώσεις απ την τσεπούλα σου, όλη τη θεραπεία σου. Α να σε δω!

    1. Καλό το χαρτζηλίκι ή στο τσάμπα την βγάζεις;

    2. Δεν παίρνεις το μίσος σου και να πας σε άλλη χώρα ; Τι άνθρωπος είσαι εσύ. Ζουμε μια δικτατορία και καταπατούν όλες τις ελευθερίες μας . Να σηκωθούν να φύγουν από την Βουλή και να φύγουμε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Εσύ να πας σε χώρα που θα στέλνεις sms όταν θα επισκέπτεσαι την τουαλέτα του σπιτιού σου!

    3. Τρέχα σημαντικέ εσύ να κάνεις το εμβόλιο….Μπέέέέ

      1. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, ο μ@λ@κ@ς ίδιος μένει. Να το κοιτάξεις σύντροφε το ψέκασμα που έχεις, σε χαλάει…..

        1. αν εισαι φοβικός κωρονοχ3στης να πας να το κανεις φίλε μου , μη μας μείνεις απ’το φόβο…

    4. Τότε και σένα αν θα παρουσιασεις κάποια παρενέργεια να σου πούμε τα ‘θελες κ τα ‘παθες ;Μα ούτως η άλλως από την τσέπη μας πληρώνουμε το ΕΣΥ.

    5. Τί λες ρε μπετόβλακα ;
      Εμπόδισε κανείς εσένα ή τους “πιο σημαντικούς ανθρώπους” να κάνετε το εμβόλιο ;
      Στην ουρά, λοιπόν, όλοι εσείς που προσφέρεστε για πειραματόζωα, να εμβολιαστείτε …
      Κι αν είστε μάγκες, να υπογράψετε υπευθύνως ότι αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη του εμβολιασμού σας με ένα ΜΗ αρκούντως δοκιμασμένο κλινικά φαρμακευτικό προϊόν, καθώς και ότι παραιτείστε οιασδήποτε αξιώσεως αποζημιώσεως σε περίπτωση εμφανίσεως βραχυπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων παρενεργειών στην υγεία σας …
      Από ανθρώπους, όμως, που καταβάλλουν στον ασφαλιστικό τους φορέα τις εισφορές για την υγειονομική τους περίθαλψη, ΟΥΔΕΙΣ κερατάς δικαιούται, σε περίπτωση νοσήσεως ή νοσηλείας τους, να απαιτήσει “υπεύθυνη δήλωση ότι θα πληρώσουν από την τσεπούλα τους για την αποθεραπεία τους” …
      Κατάλαβες γίδι ;;;
      Κι επειδή ο Κοκκινάκης, εύλογα εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το συγκεκριμένο εμβόλιο που παρασκευάστηκε με -πρωτοφανείς για τα ιατρικά χρονικά- fast track διαδικασίες, μπες στον κόπο να ενημερωθείς για τον χρόνο που χρειάστηκε να αναπτυχθούν τα συμβατικά εμβόλια (4 έως 34 χρόνια από τη σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους) :
      Ευλογιά —– 34 χρόνια —– 1954-1988
      HPV ——— 15 χρόνια —– 1991-2006
      Ιλαρά ———- 9 χρόνια —– 1954-1963
      Polio ———- 7 χρόνια —— 1948-1955
      Παρωτίτιδα — 4 χρόνια —– 1963-1967
      HIV/AIDS V —- επί 37 ολόκληρα χρόνια συνεχίζεται η έρευνα … και εμβόλιο, γιόκ ακόμη.
      Κι αν διαθέτεις την στοιχειώδη νοημοσύνη, σύγκρινέ τα, με τις κλινικές μελέτες που ενδέχεται να έγιναν, μέσα σε χρονικό διάστημα 8 – 10 ΜΗΝΩΝ, για την “ανάπτυξη” του εμβολίου για τον κορωνοϊό-Covid-19 …
      ΄Αντε, λοιπόν … πήγαινε εμβολιάσου και υπόγραψε την δηλωσούλα σου, να δούμε και την δική σου την “μαγκιά”, ανεγκέφαλε ραγιά …

      1. Γιατρέ μου, υποκλίνομαι ταπεινά στο χείμαρρο των εμπεριστατωμένων τοποθετήσεών σας. Μια ερώτηση, αν επιτρέπετε, ω τρισμέγιστε λέκτορα : καλό το κοπι-πάστε της αναρτήσεώς σας (όπως θα έλεγε ο σ. ΚοτοΠουλάκης), εκλεκτέ υφηγητά μου, στην πράξη όμως, γιατί εσείς δεν αναλαμβάνετε δια εγχάρτου δηλώσεώς σας (όχι μόνο προφορικά), το κόστος της νοσηλείας σας, ώστε να το παίξετε γνήσιος μάγκας, όταν θα αρρωστήσετε; Παρεμπιπτόντως, μήπως είστε ο δρ. Γρηγόρης Πετράκος; Διακρίνω σαφώς το κοινό “ειδικό βάρος” των λεγόμενων σας.

  17. Βρηκες μαλακα δημοσιογραφο και συ για να βγεις στο τηλεοπτικο του σοου

Comments are closed.