«Κοίταξε το ύψος, πήρε φόρα και…» – Σοκάρει με τη μαρτυρία του ο φίλος του 17χρονου

Κοινοποίηση:
naypaktos_voutia

Σοκάρει με τη μαρτυρία του ο φίλος του 17χρονου αγοριού, ο οποίος μίλησε στο Mega για το περιστατικό, όπου ο ανήλικος έπεσε από τον φάρο της Ναυπάκτου.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο λιμάνι και μάθαμε ότι ο Βασίλης θα πηδήξει από τις πολεμίστρες. Κοίταξε το ύψος, πήρε φόρα και τελευταία στιγμή δίστασε.

Ισως ζαλίστηκε, έπεσε χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσε μέσα στη θάλασσα με το κεφάλι. Ήρθε η αστυνομία, το λιμενικό. Από τότε που ξεκίνησαν τα έργα στο λιμάνι, κάθε βράδυ κάποιος θα ανέβει να κάνει βουτιά.

Το λιμενικό καλό θα ήταν να πάρει κάποια μέτρα. Έχει δύο κατάγματα στη μέση του, εντός εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν φταίει ο έφηβος μπετοβλακας που πηδάει στο κενό επειδή οι υπόλοιποι τον λένε κότα αλλά οι γονείς πού δεν είναι δίπλα του στην εφηβεία προφανώς τέτοια θα έκανε πολλά και διάφορα μικρότερα η μεγαλύτερα άλλα οι γονείς προφανώς ήταν αλλού έφταιξε το κράτος οι Αστυνομία το λιμενικό κλπ φάνηκε η μητέρα ανάρτηση στο Facebook για κατηγορίες και ευχαριστώ
    Κυρία μού άσε τις δηλώσεις και κοίτα το παιδί σού σήμερα η βουτιά θανάτου αύριο ναρκωτικά ληστειες κλπ πάλι το κράτος θα φταίει ?
    Όχι εμείς οι γονείς φταίμε τα παιδιά μας είναι το πρόσωπο τής κοινωνίας μάς

    1. Πείτε τα με τους μπουρτζόβλαχους εκεί
      Αμέσως η μητέρα έριξε το φταίξιμο στα αόρατα παιδιά που ταν 5 μέτρα από πίσω του θύματος της ίδιας του της μαλακίας πριν σπρέι φόρα. Η ίδια φταίει γιατί όπως είπατε πολύ σωστά θα χε δώσει από.οια δικαιώματα και παλιότερα με εμφανή ή περίεργα αλλά λόγω ηλικίας ευαίσθητα λογικά χαρακτηριστικά της εφηβείας. Ναι καλά όλα αυτά αλλά … Μπορεί σήμερα να το ετοίμαζε η μαμά του αντί να χαίρεται που ο γιος της είναι καλά και πάνω απ’ όλα ζωντανός.

Comments are closed.