Κλιμακώνει τις προκλήσεις η Τουρκία: Διαμαρτυρήθηκε στον Έλληνα πρέσβη για…

Κοινοποίηση:
Erntogan-1021x576

Ξεπερνά κάθε όριο υποκρισίας αλλά και θράσους η Άγκυρα λίγες ώρες μετά την απόπειρα εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού στην Κω και τις υπερπτήσεις F-16 πάνω από τον Έβρο.

Την τακτική της κλιμάκωσης των προκλήσεων ακολουθεί πιστά η Τουρκία.

Τα ξημερώματα ακταιωρός της επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του ελληνικού Λιμενικού στα ανοικτά της Κω.

Το απόγευμα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από τον Έβρο σε χαμηλό ύψος, θέτοντας σε κίνδυνο την πτήση ελικοπτέρου του Στρατού.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, πριν λίγη ώρα -όπως αναφέρει το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Anadolu- το υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Έλληνα Πρέσβη, εγκαλώντας την χώρα μας για… “παραβίαση” των χωρικών της υδάτων, αλλά και για “προφυλακίσεις δημοσιογράφων”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οταν βλεπεις οτι καποιος σε προκαλει – σε παρακαλαει- να κανεις αυτο που θελει, οσο εσυ δεν το κανεις εισαι Ο μαγκας γιατι αφ’ενος μεν δεν του κανεις το χατηρι αφέτερου του διαλυεις το νευρικο συτστημα και τον παρασυρεις σε λαθη.
    Κανεις Ελληνας δεν θελει ουτε τον πολεμο ουτε την ταπεινωση κι αυτη η ισορροπια ειναι ευθραστη και για γερα νευρα.
    Οι Τουρκοι ειναι 89 εκατομυρια. Κι αν χαθουν και 10,000 δεν τρεχει τιποτα. Για εμας ομως, οι 10,000 στρατιωτες θα ειναι υπερ’σοβαρο πληγμα. Οποιος λεει ” βουρ και τους φαγαμε” ειναι η αλκοολικος η μαλ@κας !

  2. Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Τούρκος πάντα μπαμπεσης θα είναι το έχει στο αίμα του μέσα. Την άλλη φορά που θα έρθεις ώμος τουρκαλα δεν θα έχουμε Σούλι κ ζαλογγος θα έχουμε τσολιά κ μεγάλη ψωλια να την χωρτασης.

  3. Στην αρχή μας έπιασαν τον κώλο και δεν είπαμε τίποτε .
    Μετά μας τον έχωσαν βαθιά και δεν είπαμε τίποτε .
    Τώρα θέλουν να φωνάξουμε τι καλά τι καλά αχ αχ χώσε κι άλλο .
    Δεν ήξερα ότι είμαι πούστης .
    Αντε γαμημένοι πούστηδες πολιτικοί που νομίζεται ότι ο κώλος των άλλων είναι δικός σας .

Comments are closed.