«Κλείνει» στην Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης

Κοινοποίηση:
Δημήτρης Κουρμπέλης

H ώρα της μεγάλης απόφασης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη πλησιάζει. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του αναφορικά με το μέλλον του, με τους πράσινους να του έχουν καταθέσει την πρότασή τους για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές να πορεύονται μαζί και την ίδια ώρα να ακούει να ηχούν στα αυτιά του σειρήνες από το εξωτερικό που θέλουν να τον πάρουν από το τριφύλλι έπειτα από μία επταετία.

Το μέλλον της καριέρας του Δημήτρη Κουρμπέλη αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τον τουρκικό Τύπο να αναφέρει πως βρίσκεται μια ανάσα από την Τραμπζονσπόρ.

Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη έχει δείξει ενδιαφέρον για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, έχει καταθέσει πρόταση όπως και πέρσι το καλοκαίρι, αλλά πάντα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα όσα αναφέρουν οι συνάδελφοι από τη γειτονική χώρα, οι οποίοι διαχρονικά δεν έχουν και μεγάλα ποσοστά ευστοχίας σε αυτά που αναφέρουν σε μεταγραφικής φύσης ζητήματα.

 

Από κει και πέρα, στο «τριφύλλι» περιμένουν την απάντηση του διεθνούς μέσου στην πρόταση ανανέωσης, η οποία περιλαμβάνει αύξηση στις ετήσιες απολαβές και μπόνους επίτευξης στόχων. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα γίνει σίριαλ η απόφασή του, οπότε οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: