«Κλείνει» και τον Βίτορ Ούγκο ο Παναθηναϊκός ενώ «φουλάρει» για Μαξίμοβιτς

Κοινοποίηση:
Βίτορ Ούγκο

Καταλυτικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βίτορ Ούγκο προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ εξετάζεται για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και ο Σέρβος χαφ της Λεβάντε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός μετά το απόλυτο μπαμ με την μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα, έχει βάλει σε φάση ολοκλήρωσης και την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο για να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα και στο κέντρο της άμυνάς του.
Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαρχής ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Τριφυλλιού, όπως και το γεγονός πως η υπόθεσή του ήταν σε καλό δρόμο.
Οι ”πράσινοι” έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη που βρίσκεται στο Μάντσεστερ για προετοιμασία, τα έχουν βρει προφορικά με την Μπαϊα και απομένουν λεπτομέρειες για να έρθει στην Αθήνα ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Από κει και πέρα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στο τραπέζι του Τριφυλλιού έχει πέσει και η περίπτωση του 29χρονου διεθνούς χαφ της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Ο Μαξίμοβιτς είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας ενώ φέτος στη La Liga μετρά 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: