“Κλείδωσε” και το ανακοινώνει ο Τσίπρας σε λίγες ώρες στο Ζάππειο!

Κοινοποίηση:
tsipras_zappeio_gravata-768x512

Από το Ζάππειο, όπου φόρεσε για πρώτη φορά… γραβάτα για να ανακοινώσει πανηγυρικά τα μέτρα για το χρέος, από εκεί στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης (07.05.2019) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει

κι άλλα μέτρα. Μέτρα ελάφρυνσης όπως τα αποκαλεί η κυβέρνηση ή παροχές όπως αποκαλούνται από άλλους.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με το οικονομικό επιτελείο στις 19:00 στο Ζάππειο Μέγαρο«. Αυτή ήταν η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη νέα σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο για να «κλειδώσουν» τα μέτρα (ύψους σχεδόν 1 δισ. κατά πληροφορίες) που θα ανακοινώσει.

Τα όσα πρόκειται να ανακοινωθούν στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου συμφωνήθηκαν το μεσημέρι, σε νέα σύσκεψη στο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, την υπουργό Εργασίας Έφη Ατσιόγλου και μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη συζήτησαν τα τελευταία ανοιχτά θέματα για το πακέτο των θετικών μέτρων που θα ανακοινωθούν.

Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές μετά τη σύσκεψη. Στο Μαξίμου κρατούν… καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Πέρα από τη η μείωση του ΦΠΑ, τον ΕΝΦΙΑ, την αλλαγή του φορολογικού συντελεστή, που όπως εκτιμάται θα εντάσσονται στο πακέτο των μέτρων, θα υπάρχουν και ρυθμίσεις που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές καθώς τις γνωρίζουν μόνο οι παροικούντες στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: