Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες! Ράνια Τζίμα: «Ο Γαβριήλ δεν είχε δουλειά, χτυπούσα τις πόρτες λίγο μετά τη γέννα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

H δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, περιέγραψε την δύσκολη περίοδο που βίωσε λίγο αφότου είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ράνια Τζίμα εκμυστηρεύτηκε πόσο δύσκολο ήταν να βιοποριστεί η οικογένειά της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την περίοδο που έκλεισε το Mega και ο σύζυγός της είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν πολύ έντονο το αίσθημα της αδικίας. Αισθανόμουν ότι αυτό που γίνεται είναι μια πολύ μεγάλη αδικία, αισθανόμουν ότι χάνεται κάτι πολύ ισχυρό κι έλεγα ρε παιδί μου είναι δυνατόν; Ήμουν έγκυος στον έβδομο μήνα, εκεί γύρω στο Πάσχα. Θυμάμαι ότι ζήτησα να κάνω και την βάρδια του Πάσχα και μετά έβαλα τις άδειες και έφυγα. Λίγο μετά σταματήσαμε δυστυχώς να βγάζουμε και δελτία. Παρακολούθησα εκείνον τον πρώτο διαγωνισμό για τις άδειες από το μαιευτήριο» ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Bρεθήκαμε στον αέρα»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η κ. Τζίμα παραδέχτηκε ότι πέρασε την κρίση όπως εκατομμύρια οικογένειες στη χώρα, ενώ αναγκάστηκε να ψάχνει απεγνωσμένη για δουλειά, όταν το μωρό της ήταν μόλις 4 μηνών: «Εμείς βιοποριζόμαστε απολύτως από αυτή τη δουλειά, δεν είμαστε γόνοι κάποιας δυναστείας, ούτε εγώ ούτε ο Γαβριήλ. Αν μείνουμε χωρίς δουλειά 2-3 μήνες, το σπίτι δεν θα βγαίνει. Εκείνη την εποχή ο Γαβριήλ δεν είχε δουλειά, είχε φύγει από την πολιτική, σκεφτόταν τι θα κάνει παρακάτω. Περάσαμε αυτό που έχουν περάσει εκατομμύρια οικογένειες στη χώρα, μέσα στην κρίση, βρεθήκαμε στον αέρα. Ήταν 40 ημερών η Ελένη όταν άρχισα τα πρώτα ραντεβού, ψάχνοντας δουλειά, χτυπώντας πόρτες. Έπρεπε να βρω δουλειά χτες. Βρήκα πρώτη από τους δυο μας δουλειά, όταν η Ελένη ήταν 4 μηνών» δήλωσε η Ράνια Τζίμα.

facebook sharing button
twitter sharing button
whatsapp sharing button
email sharing button

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. η Ρανια θα στραποναρει λιγο…δεν θα εχουνε μεινει στα καροτα

  2. τι καρότα λέτε όλοι ρε παιδιά? τι είναι γκέυ ο τύπος?

  3. Που είναι το βίντεο να το δω ρε παιδιά;
    Το καρότο που το έβαζε; Στον εαυτό του η σε καμία σακαφλιώρα;
    Το τέτοιο του διακοσμητικό το έχει;

  4. Αυτός δεν είχε βγει περιφερειάρχης?
    Και μετά ανέβασε και βίντεο με το καρότο?
    Α ρε μπαγκς μπανυ!!!!

  5. Απορώ πως έμεινε μαζί του ύστερα με το βίντεο με το καρότο….!!!!μόνο ένας γκέι η με ψυχολογικά προβληματα θα έκανε κάτι τέτοιο..!!!

  6. ο γαβρίλος τι δουλειά κάνει? τον πούλησε μέχρι κι τσίπρας.. τέτοιοι είναι οι αριστεροί..

  7. πασχει απο οξεια καροτιτιδα,,,
    οταν εισαι εξαρτημενος απο καροτα και θες να τρως καροτα 20ποντα και πανω

  8. Ε πως δεν ειχε δουλεια αφου ολη μερα φροντιζε τα καροτα

  9. Ο ΣΥΡΙΖΑ τού είπε τότε τού παιδιού:ή θα παραιτηθείς ,Ή….,και το παιδί τότε παραιτήθηκε!

  10. Να τον βάλεις σε Κ@λ@μπαρο τον ” άντρα” σου , να κάνει το νούμερο με το καρότο . Θα τα κονομησεις χοντρά , μωρη θλιβερή βιτρίνα του π@στη…

  11. Αχου το καημένο …. έλα να μαζέψεις ρόδια και κάστανα δίνω καλό μεροκάματο !!!

  12. Bρε το κακομοιρο το παιντι,το καροτοζουμακι του μην ξεχασεις να του δωσεις.

  13. οτι πρεπει για πωλητης αποχημωτή καροτου…εχει πειρα το παλικαρι

  14. Και ξαφνικά εκεί που πεινούσαν και δεν είχαν γάλα να ταΐσουν το μωρό, έρχεται η Διεθνής Αμνηστεία και του λέει “Θες πουλάκι μου να σε κάνω διευθυντή μας στην Ελλάδα, να λύνεις και να δένεις, και να νοιάζεσαι μόνο για τους ψευτοπρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, να πηγαίνεις στα hot spots για να βλέπεις αν τα κατατρεγμένα περνάνε καλά ή αλλιώς θα καταγγείλλεις την απανθρωπιά, και να μην σου καίγεται καρφί πώς περνάνε οι Έλληνες που μένουν δίπλα στους καταυλισμούς αυτούς;” Και το παιδί είπε “ναι” Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

  15. Όχι δεν μπορεί να πουλάει….γιατί θα τα τρώει…..αλλά όχι με το στόμα.

  16. Δηλαδή δεν μπορεί να πουλάει καρότα στις λαϊκιές?

  17. to ψάρι το ψήνει καλά μπαίνει ευκολα αλλά βγένει δύσκολα λόγω ότι τα λέπια γυρίζουν ανάποδα και για να βγεί πρέπει να κάνει ζημία και το κ@@@άντερο.

  18. Δοκιμαστής για καρότα….ξέρει αυτός από αυτα

  19. καλα ρε αυτη η κοπελα δεν εχει καθολου μυαλο ? πως εμπλεξε με τον καροτακια ?

  20. Η σχέση αυτή έχει επιτυχία διότι διατηρείται και πορεύεται με μαστίγιο και καρότο

  21. Ναι, σωστα…και στην Ηλεια εχει φουλ φραουλα….
    Να σου πω…
    Ο Γαβριηλ…ειναι αυτος που τον εβγαλαν στο you tube….
    με το βιντεο…να παιζει το πουλι του…στον καναπε…?
    Οποτε…μαλλον…ξερει τι δουλεια…να…κανει…

  22. Μα γιατί;;;; Εδώ στην Θήβα έχει φουλ καροτο

Comments are closed.