Κλήρωση Europa League: Οι αντίπαλοι για Ατρόμητο – Αστέρα και… ΠΑΟΚ!

Κοινοποίηση:
EuropaLeague

Η κλήρωση του Europa League ανέδειξε και τους… μεθεπόμενους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, αφού ο Αστρέας Τρίπολης θα βρει μπροστά του το «ζευγάρι» των Μόλντε και Λάτσι, αν προκριθεί από τη Χιμπέρνιαν, ενώ ο Ατρόμητος θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του Απόλλωνα Λεμεσού – Ζελέζνιτσαρ, αν καταφέρει να αποκλείσει τη Ντιναμό Μπρεστ. Βιτορούλ ή Φίτεσε για τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Βασιλεία.
Τις ομάδες με τις οποίες θα διασταυρωθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, έμαθαν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, που θα πρέπει βέβαια πρώτα, να αποκλείσουν τις Ντιναμό Μπρεστ και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του Βιτορούλ ή Φίτεσε, αφού αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση αποκλεισμού του από τη Βασιλεία, στα προκριματικά του Champions League.

Ο αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης
Το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της νορβηγικής Μόλντε και της αλβανικής Λάτσι θα αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον ξεπεράσει στην προηγούμενη φάση το εμπόδιο της σκωτσέζικης Χιμπέρνιαν. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και η ρεβάνς στις 16/08.

Ο αντίπαλος του Ατρομήτου
Τέλος, ελληνοκυπριακή μονομαχία ενδέχεται να υπάρξει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς Ατρόμητος και Απόλλων Λεμεσού θα βρεθούν αντιμέτωποι, εάν βεβαίως ξεπεράσουν τα εμπόδια που έχουν μπροστά τους στον Β΄ προκριματικό γύρο. Η ομάδα του Περιστερίου παίζει πρώτα με την Ντιναμό Μπρεστ και, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην κυπριακή ομάδα και τη Ζελέζνιτσαρ από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, με το πρώτο ματς εκτός έδρας (09/08) και τη ρεβάνς στην Αθήνα (16/08).

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ
Τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τη Βασιλεία στο Champions League, έμαθε ο ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση αυτή, ο «Δικέφαλος του βορρά» θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού του Β΄ προκριματικού του Europa League, ανάμεσα στη ρουμανική Βιτορούλ και την ολλανδική Φίτεσε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενος στον πρώτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας θα γίνει στις 16/08.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: